Σαν κάποια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ να βρει το σωστό νούμερο στο ωραίο σουτιέν έχω να πω τα εξής: Νιώθω πολύ τυχερή που δεν είμαι από εκείνα τα κορίτσια που θες λίγο χρόνο για να καταλάβεις αν βλέπεις το στήθος ή την πλάτη τους. Προφανώς τα ζηλεύω που μπορούν να φορέσουν πολλά περισσότερα ρούχα με καλύτερη εφαρμογή αλλά και επειδή πάνε για τρέξιμο φορώντας το αθλητικό σουτιέν τους χωρίς να το χρειάζονται πραγματικά. Και τα ζηλεύω που μπορούν να αγοράσουν εύκολα όποιο σχέδιο σουτιέν τους αρέσει. Γιατί το σουτιέν για τα κορίτσια με μικρό στήθος είναι οριακά διακοσμητικό.

Εμείς τα αδύνατα κορίτσια με το μεγάλο στήθος, αναλογικά με το υπόλοιπο κορμί μας, δε βρίσκουμε σουτιέν γιατί για εμάς το σουτιέν είναι πρακτικό. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ντουλάπα μας. Μπορεί να μας χαλάσει ή να μας φτιάξει τη μέρα μας! Να είναι άνετο, να σε υποστηρίζει και παράλληλα να είναι όμορφο.

Για χρόνια οι εταιρείες ταίριαζαν την περίμετρο με το cup. Kάτι που σημαίνει πως τα αδύνατα κορίτσια με μεγάλο στήθος δε μπορούσαν να βρουν το σωστό σουτιέν, παρά μόνο αν έπαιρναν αυτά τα λευκά ή μπεζ της εγκυμοσύνης. Και όσο το πρόβλημα ήταν λυμένο με τα αθλητικά σουτιέν αλλά και με τα ένα νούμερο μικρότερα σουτιέν που έβαζες τα σέξι βράδια, με τα καθημερινά τι γινόταν;

Αυτή η trial-and-error περίοδος πέρασε. Οι εταιρείες έχουν δώσει πολλές επιλογές και πλέον μπορείς να βρεις το σωστό σουτιέν, με τη σωστή εφαρμογή και να είσαι πολύ ευχαριστημένη και από το σχέδιο.

Claudette Dessous Full Coverage Bra CD2000
Claudette Dessous Full Coverage Bra CD2000
 
Embrasse moi Unlined Underwire Bra
Embrasse moi Unlined Underwire Bra, Chantelle
Padded balcony bra in different cup sizes
Padded balcony bra, Υamamay
 
https://www.triumpheshop.gr/product_details.php?pid=122048788
Cotton Lace Comfort, Triumph
Nightshade Fling Underwire Bra
Nightshade Fling Underwire Bra
 
Tutti Rouge Rougette Sasha Fuller Bust Bralette & Brief Lingerie Set
Tutti Rouge Rougette Sasha Fuller Bust Bralette & Brief Lingerie Set