Ένας τρόπος να φέρεις πιο γρήγορα την Άνοιξη -τουλάχιστον στη ντουλάπα σου- είναι να κατεβάσεις τις αγαπημένες σου φούστες. Όταν πια έχεις βαρεθεί τα mom jeans, αλλά είναι και πολύ νωρίς για κάποιο shorts, τότε οι φούστες έρχονται για να σώσουν τη μέρα. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να γίνουν είτε το καθημερινό/casual outfit σου ή μια επιλογή για βραδινή βόλτα.

Oι παρακάτω επιλογές μάλιστα το επιβεβαιώνουν.

Η καρό φούστα

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Klaudia ☁️ (@klaudiacloud)

Η αλήθεια είναι πως μάθαμε τι θα πει καρό μέσα από τα iconic outfits της Cher στο Clueless. Έκτοτε, με τη μόδα να έρχεται και να φεύγει, μία καρό φούστα βρίσκεται πάντοτε στη ντουλάπα σου και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την εμφάνιση της. Σε διαβεβαιώνουμε ότι η φετινή Άνοιξη είναι μία τέτοια στιγμή.

Η φούστα του τένις

 
View this post on Instagram
 

A post shared by High Fidelity (@highfidelityonhulu)

Η Zoë Kravitz ήταν αυτή που μας θύμισε πώς να φορέσουμε σωστά τη φούστα του τένις, χωρίς απαραίτητα να βρεθούμε σε κάποιο γήπεδο. Στο High Fidelity, γενικά, μας έδωσε άπειρη τροφή για σκέψη για τα επόμενα outfits μας. Η συγκεκριμένη φούστα είναι ένα από αυτά.

Η μίνι φούστα

Πρόκειται για φούστα-πασπαρτού μιας και συνδυάζεται με τα πάντα. Είτε με ένα απλό t-shirt είναι με ένα ίδιο blazer, η μίνι φούστα ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο trend. Έχε στο νου σου ότι φέτος θα προτιμηθούν τα παστέλ χρώματα παντού. Δε γίνεται η μίνι φούστες σου να ξεφύγουν από τον κανόνα.

Η denim φούστα

Η πιο διαχρονική φούστα είναι η denim φούστα, όλοι το ξέρουν αυτό. Συνδυάζεται εύκολα με τα λευκά πουκάμισα και t-shirts σου και μπορεί να φορεθεί είτε με γόβες είτε με sneakers. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη αφορμή για να τη φορέσεις. Ακόμη και μία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ αρκεί.

Η midi σατέν φούστα

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Estée Lalonde (@esteelalonde)

Αν νόμιζες πως οτιδήποτε σατέν αντιστοιχεί μόνο σε “καλές” εμφανίσεις, μάλλον κάνεις λάθος. Τη σατέν φούστα, αν την συνδυάσεις σωστά, μπορείς να τη φορέσεις και για να πας μέχρι το καφέ στη γωνία. Με ένα t-shirt και ένα ζευγάρι sneakers αποκτά τον κατάλληλο casual χαρακτήρα που έψαχνες.

Η πλισέ midi φούστα

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula)

Έχει τη φήμη της άνετης φούστας και όχι άδικα. Θα επιλέξεις μία μονόχρωμη για τις πιο απλές, καθημερινές εμφανίσεις σου ώστε να τη συνδυάσεις με ένα απλό t-shirt. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις κάποιο ιδιαίτερο pattern για να κάνεις ένα level-up στο outfit σου.

featured image: @francescaperks