Εάν γεννήθηκες μεταξύ 18 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, είσαι σίγουρα Ιχθύς. Και υπάρχουν κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπικότητά σου που τα γνωρίζεις μόνο εσύ. Ή μήπως κάποια είναι άγνωστα μέχρι και σε εσένα;

Απολαμβάνεις το να περνάς χρόνο μόνη σου

Είσαι αρκετά εσωστρεφής και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις συχνά σε κάνει να αισθάνεσαι εξαντλημένη. Ακόμα και όταν θέλεις να κάνεις παρέα με τους φίλους σου, μπορεί να έχεις ένα χρονικό όριο για το πόσο θέλεις να μείνεις μαζί τους. Θέλεις που και που να μένεις τελείως μόνη σου για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να αισθανθείς ανανεωμένη.

Απορροφάς εύκολα την ενέργεια των άλλων

Έχεις μια τάση να παίρνεις τη διάθεση των γύρω σου και να την αναλύεις. Ξέρεις πότε κάποιος περνάει καλά, πότε πιέζεται, πότε νιώθει άβολα. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να δυσκολευτείς να διακρίνεις ποια είναι τα δικά σου συναισθήματα και ποια των άλλων.

Έχεις μια δημιουργική πλευρά

Εκτιμάς την τέχνη και καθετί όμορφο γύρω σου. Πιθανότατα σου αρέσει να ακολουθείς τη μόδα και να περνάς χρόνο διακοσμώντας το σπίτι σου. Είσαι γεμάτη δημιουργικές ιδέες και πάντα βρίσκεις τρόπους να τις εκφράσεις.

Σου αρέσει να συζητάς για πολλά και διαφορετικά θέματα

Είσαι σίγουρα αυτό το άτομο στην παρέα σου που ξέρει τα περισσότερα για θέματα όπως η αστρολογία, τα όνειρα ή τα ταρώ. Σε ενδιαφέρει πολύ να καταλάβεις πώς συνδέεται η ζωή σου με άλλα θέματα. Απολαμβάνεις επίσης το να αναλύεις και να δίνεις εξηγήσεις στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου για να έχεις έτσι μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Είσαι συμπονετική και φροντιστική, κάτι που μερικές φορές λειτουργεί εις βάρος σου

Δίνεις πολύ ενέργεια στους άλλους, και θέλεις πάντα να βεβαιώνεσαι ότι όλοι οι άλλοι είναι καλά. Ξεχνάς όμως να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Μπορείς να δώσεις το 100% της προσοχής και της φροντίδας σου σε κάποιον, μόνο για να συνειδητοποιήσεις αργότερα ότι δεν το άξιζε. Ίσως χρειάζεται να μάθεις πως να φροντίζεις και τον εαυτό σου όμως.

Είσαι πολύ ευαίσθητη

Είσαι πιθανότατα το πρώτο άτομο που κλαίει κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής ταινίας. Βρίσκεις ακόμη και τις πιο μικρές χειρονομίες πολύ συγκινητικές. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ έντονα, και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς πολλές φορές.

Έχεις ισχυρή διαίσθηση

Μπορεί συχνά να έχεις μια πολύ ισχυρή διαίσθηση για ορισμένα άτομα ή καταστάσεις, κάτι που είναι δύσκολο να αγνοήσεις. Και σπάνια είναι λανθασμένη. Για αυτό και τις πιο σημαντικές αποφάσεις σου τις παίρνεις με βάση το ένστικτό σου.

featured photo: @eliapelle