Αυτός ο μήνας εκτός από γιορτινός και λαμπερός για κάποιους θα είναι και ιδιαίτερα ερωτικός. Για αυτό εάν ανήκεις στα παρακάτω πέντε ζώδια δώσε προσοχή γιατί οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου θα είναι πολλές.

Αν είσαι μόνη ίσως βρεις αυτό που ψάχνεις, εάν έχεις σχέση θα τη δεις να καλυτερεύει και εάν θες να χωρίσεις, να η ευκαιρία! Το σίγουρο είναι πως σε όποια φάση και εάν σε βρίσκει αυτό ο μήνας εάν ανήκεις σε ένα από τα πέντε παρακάτω ζώδια, τα ερωτικά σου θα απογειωθούν.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αυτές οι γιορτές θα ενισχύσουν τις επιθυμίες του. Εάν είσαι Ταύρος και είσαι σε σχέση, μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου να ξεκινήσεις μια νέα ρομαντική περιπέτεια. Είναι αλήθεια ότι μισείς την αλλαγή, αλλά αγαπάς τις βαθιές αισθησιακές εμπειρίες, οπότε η αλλαγή μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτές τις γιορτές, η αγάπη θα σε βρει όπου κι αν πας, Καρκίνε. Είσαι έτοιμος να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες περιπέτειες και ευκαιρίες. Είναι εύκολο να αγαπήσεις και επίσης ερωτεύεσαι βαθιά και εύκολα, αλλά αυτή η σεζόν έχει μια μοναδική γεύση για εσένα. Όλοι οι πλανήτες, συμπεριλαμβανομένου του Πλούτωνα, σε ωθούν να βουτήξεις βαθύτερα στην εμπειρία της αγάπης και του ρομαντισμού. Αυτή είναι η χρονιά που οι παλιές σχέσεις μπορούν να γίνουν νέες, οι παλιές πληγές μπορούν να ξεχαστούν και οι νέοι εραστές μπορούν να μπουν στη ζωή σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου — 21 Νοεμβρίου)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους και του σεξ, βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σου δώσει όλη την αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσεις τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου. Αν δεις έναν υπέροχο άγνωστο, κάνε την πρώτη κίνηση. Προσπάθησε να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να απογυμνωθείς συναισθηματικά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου — 21 Δεκεμβρίου)

Λόγω του κυρίαρχου πλανήτη σου, του Δία, έχεις την τάση να είσαι αρκετά τυχερός όλο τον χρόνο. Ειδικά αυτές τις γιορτές, ο Ποσειδώνας και ο Άρης θα σου φέρουν τύχη στον έρωτα και τον ρομαντισμό. Είσαι πάντα έτοιμος για μια περιπέτεια και ο Άρης στο ζώδιό σου θερμαίνει τη λαχτάρα σου για σχέσεις, ειδύλλια και ίσως μια νέα καυτή ερωτική ζωή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου — 19 Ιανουαρίου)

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως θα είναι ο πιο τυχερός από όλους. Αυτές τις γιορτές, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, θα διασχίζει το ζώδιό του μέχρι τον Μάρτιο. Είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσει τις σαγηνευτικές του δυνάμεις για να προσελκύσει νέους ανθρώπους. Τι να περιμένει ένας Αιγόκερως από αυτές τις γιορτές; Μια έντονη, παθιασμένη σχέση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα ζώδια που αγαπάνε το shopping όσο τίποτα