Τα χρώματα είναι αποδεδειγμένα ο απλούστερος και φθηνότερος τρόπος να μετατρέψεις ολοκληρωτικά έναν χώρο. Εξάλλου, η διαδικασία της αλλαγής είναι πάντα διασκεδαστική. Παρακάτω θα βρεις τα νεότερα και καλύτερα trends στα χρώματα για το 2018.

Πολύχρωμα έπιπλα

Φέτος παντού υπάρχουν χρώματα. Όλο και περισσότερο βλέπουμε τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων σε πιο ουδέτερη επίπλωση, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη ζωντάνια.

jbirdny.com

Lacquer τελείωμα

Πώς να καταφέρεις ένα εντυπωσιακό design όταν φοβάσαι τα φωτεινά χρώματα; Με έξτρα γυαλιστερό φινίρισμα, φυσικά. Η επίδραση της λακαρισμένης μπογιάς σε ένα ανοιχτό ροδακινί σαλόνι, κάνει τους τοίχους να δείχνουν ζωντανοί.

purewow.com

Ψεύτικο κόψιμο

Δεν υπάρχει γείσο; Κανένα πρόβλημα, χρησιμοποίησε χρώμα για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθησή του και να δώσεις ένα ιδιαίτερο στυλ στο σαλόνι ή το δωμάτιό σου.

purewow.com

Μπεζ

Το επίσημα πιο διαδεδομένο χρώμα της δεκαετίας του ’90, είναι και πάλι στη μόδα. Το κλειδί για να παραμείνει στα χρώματα αυτής της χιλιετίας; Επίλεξε δροσερές αποχρώσεις του μπεζ, με χαμηλούς τόνους πράσινου (και όχι κίτρινου). Έπειτα, συνδυάσέ το με boho στοιχεία, για μια πιο ξεχωριστή διακόσμηση.

cocolapinedesign.com

Πινελιές στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης

Ψάχνεις για κάποια DIY δημιουργία που να διαφέρει από τα συνηθισμένα; Βάψε με μπογιά τις επιφάνειες πίσω από τα ράφια σου για να τις μετατρέψεις σε μια κομψή γκαλερί. Κατά προτίμηση, χρησιμοποίησε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τα διακοσμητικά σου.

thespruce.com
Διάβασε επίσης: Το ροζ σπίτι του Airbnb που θα λατρέψεις
featured image: woodums.com