Το να κλείσεις σπίτι από το Airbnb, θέλει σωστό σκεπτικό για να σε γλυτώσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Να είναι εύκολα προσβάσιμο, να έχει καλές κριτικές, να ικανοποιεί το budget σου και κατά προτίμηση να μην μένουν και οι ιδιοκτήτες μαζί.Ένα κριτήριο που δεν ανήκει σε αυτά της πρώτης γραμμής είναι η διακόσμηση. Ειδικά όταν πρόκειται για το εν λόγω σπίτι. Όπως και να το κάνουμε είναι λίγο δύσκολο στα κριτήριά σου να εντάσσεται ένα ροζ κουκλίστικο σπίτι.

Πρόκειται για ένα σπίτι που βρίσκεται στο Tiptree του Essex, στην Αγγλία. Όταν λέμε ροζ σπίτι εννοούμε ότι όλο το σπίτι είναι ροζ, φωτεινό, χνουδωτό, εντελώς κοριτσίστικο, γεμάτο λουλούδια, λαμπιόνια, κάτι σαν το σπίτι της Barbie δηλαδή.

Η ακριβής του περιγραφή είναι:

Το Eaton House Studio προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με αξιοσημείωτη διακόσμηση είτε το επισκεφτείτε για δουλειά ή ψυχαγωγία. Είναι ΤΟ ροζ σπίτι με τα φλαμίνγκο και τους μονόκερους! Το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση με φίλους. Το σπίτι είναι εξαιρετικά μεγάλο και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα έργο τέχνης που εξελίσσεται συνεχώς. Λεπτομέρειες προστίθενται και γίνονται βελτιώσεις συνεχώς. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που υπάρχουν δίνουν κάποια ιδέα για τη μαγεία που προσφέρει το Eaton House Studio. Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα για να ανακαλύψετε όταν το επισκεφτείτε!

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και την τιμή. 2.577 ευρώ τη βραδιά (;!). Με 6 υπνοδωμάτια και 15 κρεβάτια συνολικά, μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 16-18 άτομα αλλά δεν ξέρω τελικά αν είναι αυτό που θέλει ένας άνθρωπος από το κατάλυμα των διακοπών του. Ωραίο χρώμα το ροζ, δε λέω, αλλά μήπως η όλη αυτή υπερβολή κουράζει μετά από λίγο; Αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά. Αν είσαι από αυτούς που διαβάζοντας το άρθρο, θέλεις να μπεις στη διαδικασία, να μάθεις περισσότερα και να οργανώσεις ένα ταξίδι εκεί με την παρέα σου ή απλά το ζήλεψες λιγάκι, δεν έχουμε παρά να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τη ζωντάνια και την ωραία σου διάθεση!

Διάβασε επίσης: 5 προβλήματα που αντιμετωπίζεις όταν νοικιάζεις καινούργιο σπίτι
featured image: airbnb.gr