Κριός

Η δική σου πραγματική κόλαση, Κριέ, μοιάζει με ένα ζοφερό δωμάτιο στο οποίο βρίσκεσαι μόνος σου και παίζεις ένα ατελείωτο παιχνίδι στρατηγικής. Η τύχη, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι και πολύ με το μέρος σου ενώ το λιγοστό σήμα ίντερνετ που πιάνει το κινητό σου, αρκεί για να σε ρίξει ψυχολογικά βλέποντας πως όλοι σου οι φίλοι είναι έξω και διασκεδάζουν.

Ταύρος

Η χειρότερη τροπή της ζωής ενός Ταύρου περιλαμβάνει φυσικά το στοιχείο του έρωτα και του πάθους. Ερωτεύεται παράφορα έναν επιτυχημένο και γοητευτικό συγγραφέα ο οποίος, όμως, περνά όλη του τη ζωή ταξιδεύοντας τον κόσμο κι αλλάζοντας συνεχώς τόπο διαμονής. Πόσο εύκολο είναι να βρίσκεσαι μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι;

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο αναποφάσιστα ζώδια. Μετά από πολλές ώρες συζήτησης με τον εαυτό του, λοιπόν, αποφασίζει να πάει σ’ ένα πάρτι και στο τέλος αυτού συνειδητοποιεί πως πέρασε όλη την ώρα του συζητώντας με ένα -μόνο- άτομο που προσπαθούσε να τον πείσει ότι η Lindsay Lohan μοιάζει με την Beyoncé. Ό, τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί ποτέ!

Καρκίνος

Είναι μία περίοδος που βγαίνεις συνεχώς με διαφορετικούς συντρόφους. Όλοι τους, όμως, σε εγκαταλείπουν έχοντας να σου προσάψουν από ένα ελάττωμα. Η ανάγκη σου να μάθεις τι είναι αυτό που απωθεί τους πάντες γύρω σου διαλύει την αυτοπεποίθησή σου!

Λέων

Είσαι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς και αναλαμβάνεις την ερμηνεία ενός πρωταγωνιστικού ρόλου. Μετά απ’ αυτό, ωστόσο, σου προτείνουν να συμμετάσχεις σε μία τηλεοπτική σειρά μόνο για 45 δευτερόλεπτα. Την ολιγόλεπτη αυτή σκηνή, δε, καλείσαι να τη γυρίσεις την πιο όμορφη κι ηλιόλουστη ημέρα του έτους. Μία πραγματική κόλαση για τον βασιλιά του ζωδιακού!

Παρθένος

Για έναν Παρθένο η συνέπεια κι η οργάνωση παίζουν οργανικό ρόλο στη ζωή του. Επί μήνες ολόκληρους, λοιπόν, κανονίζει με την παρέα του ένα ταξίδι στην εξοχή όταν ένας εκ των φίλων του (πιθανότατα κάποιος Κριός) αποφασίζει να μην έρθει. Για κακή τύχη του Παρθένου, όλη η υπόλοιπη παρέα συμφωνεί με την πρόταση του Κριού κι εγκαταλείπει το σχέδιο της εκδρομής.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά το στυλ και τη φινέτσα. Όταν, όμως, έχει τόσα στιλάτα ρούχα στη ντουλάπα του κι όλα είναι ασιδέρωτα, μπορεί να φτάσει στα όρια της παράνοιας. Αν δε βρίσκει και το σίδερο, δε, εκεί είναι σκούρα τα πράγματα…

Σκορπιός

Αποφασίζεις να πας σε μία κωμική παράσταση όπου ο πρωταγωνιστής συνηθίζει να ανεβάζει άτομα από το κοινό πάνω στη σκηνή. Για κακή σου τύχη, λοιπόν, αυτή τη φορά επιλέγει εσένα και γελοιοποιεί κάθε πτυχή του στιλ αλλά και της προσωπικότητας σου. Θα προτιμούσες να ανοίξει η Γη να σε καταπιεί!

Τοξότης

Ένας Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και τη δράση. Όταν μένει στάσιμος σε έναν συγκεκριμένο χώρο, νιώθει να πνίγεται και ψάχνει συνεχώς τρόπους να αλλάξει την κατάσταση. Η πραγματική κόλαση για αυτόν θα είναι να βρει το σπίτι των ονείρων του αλλά η προϋπόθεση για να το νοικιάσει είναι ένα συμβόλαιο 34 ολόκληρων ετών!

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν χτυπήσεις την πόρτα του υπεύθυνου της δουλειάς των ονείρων σου και μαθαίνεις πως το 95% των ατόμων που έχουν περάσει από την εν λόγω συνέντευξη, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Δεν το λες κι ενθάρρυνση αυτό!

Υδροχόος

Είσαι παγιδευμένος να δουλεύεις για την υπόλοιπη ζωή σου σε ένα εργοστάσιο, πατώντας απλά ένα κουμπί σε κάποιο μηχάνημα και φορώντας μία πραγματικά αδιάφορη στολή. Κάπως έτσι μοιάζει η κόλαση για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε της δράσης και της περιπέτειας.

Ιχθύς

Είσαι υπεύθυνος για την οργάνωση ενός σημαντικού εταιρικού δείπνου. Σε όποια εστιατόρια απευθύνεσαι, όμως, δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι. Μετά κόπων και βασάνων, κάνεις κράτηση σε κάποιο και τελευταία στιγμή μαθαίνεις πως δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όποιον δεν είναι χορτοφάγος. Ένα από τα πιο εφιαλτικά σου όνειρα, γίνεται πραγματικότητα!

featured image: unsplash.com