Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από το χλώριο πισίνας ή το σκληρό νερό της θάλασσας έως κι ο ήλιος και οι ακτίνες UV.

Παρακάτω, μοιράζεται θα βρεις πέντε συμβουλές για το πώς να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου μετά από τρεις καλοκαιρινούς μήνες.

1. Κάνε ένα καλό κούρεμα

Πιθανώς έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες από το τελευταίο σου κούρεμα και είχατε ένα πλήρες καλοκαίρι έκθεσης στον ήλιο πέρα από την επιπλέον ζέστη από την καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Ώρα να κόψετε όλες τις ξηρές άκρες και να ξεκινήσετε από το μηδέν με μια ρουτίνα για υγιή μαλλιά.

2. Κάνε αποτοξίνωση με ένα detox σαμπουάν

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις σωστά τα μαλλιά σου για να αποφύγεις τη θαμπάδα και τα σημάδια ξηρότητας. Γι’ αυτό διάλεξε ένα σαμπουάν αποτοξίνωσης που θα απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία στο εσωτερικό της τρίχας και θα αποτοξινώσει τα μαλλιά, προσφέροντας τους ελαστικότητα κι ανθεκτικότητα.

atticadps.gr
   
www.sephora.gr

3. Ξαναβρές τη λάμψη σου

Η επαναφορά του τόνου των μαλλιών είναι μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται τα μαλλιά μας. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να ανανεώσετε το χρώμα και να δώσετε έξτρα λάμψη στα μαλλιά.

4. Κάνε μία θεραπεία μαλλιών

Οι θεραπείες μαλλιών είναι πάντα απαραίτητες και δεν πρέπει να εφαρμόζονται μόνο το καλοκαίρι. Αλλά αν υπάρχει ιδανικός χρόνος να κάνεις μία τέτοια θεραπεία είναι τώρα. Οι θεραπείες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής ενός κουρέματος. Συμβουλεύσου τον κομμωτή σου.

www.sephora.gr

5. Επένδυσε σε συμπληρώματα που υποστηρίζουν την υγεία των μαλλιών σου

Η επαναφορά των μαλλιών ξεκινά από μέσα και διαχρονικά μια από τις συστάσεις των ειδικών είναι να συζητήσεις με τον δερματολόγο σου πιο συμπλήρωμα είναι ιδανικό για σένα και τις ανάγκες των μαλλιών σου.

www.ofarmakopoiosmou.gr