Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την τύχη να ζουν σε ένα σπίτι με μεγάλη αυλή. Αλλά εάν εσύ είσαι από αυτούς τους τυχερούς, και θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμησή της, εδώ θα πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Άλλωστε είναι αρκετά στενάχωρο να ζεις σε ένα σπίτι με αυλή και να είναι απεριποίητη. Σου χαλάει τη διάθεση και σε κάνει να μην έχεις καθόλου όρεξη να περάσεις περισσότερο χρόνο σε αυτή.

Τροπική ατμόσφαιρα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sweet_home1313

Πρόσθεσε φυτά, έπιπλα από ρατάν και πολύχρωμα αξεσουάρ στην αυλή σου και θα σταματήσεις να σκέφτεσαι τις διακοπές που δεν έχεις πάει ακόμη. Κανείς δεν σου απαγορεύει να δημιουργήσεις τη δική σου όαση μέσα στην πόλη.

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Τα oversized παιχνίδια είναι μια μεγάλη τάση το τελευταίο διάστημα. Λογικό, εάν σκεφτείς πως όλοι μείναμε περισσότερο μέσα στο σπίτι μας και αναζητούσαμε τρόπους να διασκεδάσουμε. Εάν είστε μια μεγάλη παρέα φίλων ή έχεις παιδιά σίγουρα θα τα αγαπήσεις!

Ρετρό μεταλλικό ψυγείο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη myDIYhaus (@mydiyhaus)

Άλλη μια τάση που έχει παρατηρηθεί τελευταία είναι η αναβίωση των ρετρό μεταλλικών ψυγείων, σε πολλά και διασκεδαστικά χρώματα. Πέρα από τη λειτουργικότητα, αυτά τα φωτεινά ψυγεία προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στην αυλή σου και επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως side tables.

Ανανέωσε τον φράχτη σου

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clementine (@insideclemshome)

Μπορεί να θες πολύ να δεις ξανά κόσμο στην αυλή σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλεις να βάλεις και όρια στο σπίτι σου. Εάν έχεις έναν φράχτη που θυμίζει παλιό, ξεχασμένο αγρόκτημα, ήρθε η ώρα να τον ανανεώσεις. Κάνε όλες τις εργασίες που χρειάζονται, και ύστερα χρησιμοποίησε ένα πιο σύγχρονο χρώμα για να ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο.

Φωτάκια παντού

Ο φωτισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Για αυτό φρόντισε να προσθέσεις στην αυλή σου τον φωτισμό που σε κάνει να θες να περάσεις εκεί όλα τα καλοκαιρινά σου βράδια!