Κάθε σχέση έχει τα αρνητικά και τα θετικά τις, παρόλα αυτά μερικές φορές έρχεται η στιγμή που όλα αρχίζουν να τελειώνουν. Είναι περίεργο να χρησιμοποιεί κανείς τη λέξη αρχή και τέλος στην ίδια πρόταση αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί; Γιατί αρκετές φορές πρέπει να πούμε πως πλησιάζει η δύσκολη ώρα του (απο)χωρισμού. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα διαρκές honeymoon αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, πρέπει να μάθουμε να φεύγουμε τη σωστή στιγμή.

#1 Δε θέλεις να περνάτε χρόνο μαζί

Αυτό το σημάδι θα το χαρακτήριζε κανείς και ως μια τεράστια κόκκινη σημαία. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να περνάει ο καθένας χρόνο με τον εαυτό του. Παρόλα αυτά, όταν αυτή η συνήθεια αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από το να περνάτε χρόνο μαζί, τότε κάτι συμβαίνει.

5 + 1 τρόποι για να φλερτάρεις πιο αποτελεσματικά

#2 Δεν έχετε πολλά κοινά

Είναι Ο.Κ. να σου αρέσει η όπερα ενώ την ίδια ώρα το αγόρι σου τη βρίσκει με τη death metal. Τα ενδιαφέροντά σας δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν στο 100%, όμως θα πρέπει να υπάρχουν στη σχέση σας μερικές δραστηριότητες τις οποίες θα μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί. Δεν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί τελείωσαν τόσο άδοξα οι σχέσεις που είχαμε στο λύκειο;

#3 Δεν υπάρχει επιστοσύνη

Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε ένα ελεύθερο και ένα δεσμευμένο άτομο. Μια από αυτές είναι το να καταφέρει κανείς το “εγώ” να το κάνει “εμείς”. Για αυτό το λόγο για να καταφέρεις να ανοίξεις τις σκέψεις σου αλλά και την καρδιά σου σε κάποιον, θα πρέπει αυτός να σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν αυτό δεν υπάρχει ή αν έπαψε να υφίσταται στην πορεία, τότε κάτι πάει λάθος.

Δες ακόμη: Όσα μου έμαθε ένας χωρισμός

#4 Δεν υποστηρίζει τα όνειρά σου

Υπάρχουν σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι δε στηρίζουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του ανθρώπου τους.  Είναι πολύ σημαντικό να περνάς τις μέρες σου με κάποιον που σου συμπαραστέκεται παρά με κάποιον που αστειεύεται με τα όνειρά σου.

#5 Δεν συζητάτε τα προβλήματά σας

Ένα από τα βασικά κομμάτια κάθε σχέσης είναι η επικοινωνία του ζευγαριού. Φυσικά, σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο να μαλώνει με κάποιον που αγαπάει, παρόλα αυτά όταν αυτό είναι απαραίτητο τότε καλό είναι να γίνεται με το σωστό τρόπο. Μην αφήνεις ακόμη και το πιο ασήμαντο γεγονός που θα σε ενοχλήσει στην άκρη. Αυτό στο μέλλον μπορεί να γιγαντωθεί.