Υπάρχουν κάποια πρωινά που ξυπνάς και νιώθεις πως εκείνο το χτεσινό τελευταίο ποτήρι μπίρας μπορούσες να το είχες αποφύγει. Υπάρχουν κάποια συστατικά στο δημοφιλές αυτό ποτό που μπορεί να σε ενοχλήσουν. Έτσι, αν κάθε φορά που βγαίνεις στην αγαπημένη σου μπιραρία και την επόμενη μέρα δεν νιώθεις καλά, ίσως το σώμα σου να θέλει κάτι να σου πει.

Η θολούρα

Προφανώς, αν πίνεις πολύ τότε η θολούρα γίνεται η παλιά γνωστή που έρχεται απρόκλητη. Όμως, αν νιώθεις πως δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά μετά από ένα ή δύο ποτήρια μπίρας, τότε μάλλον την επόμενη φορά να επιλέξεις ένα ποτήρι κρασί.

Το έντονο στρες

Η ένταση και το στρες μπορεί να προσκληθούν από πολλούς παράγοντες. Όμως, αν έχεις δυσανεξία σε κάποιο συστατικό της μπίρας, τότε μπορεί να είναι κι αυτό ένα σύμπτωμα. Αν κάθε φορά που πίνεις ένα ποτήρι νιώθεις το ίδιο, τότε ίσως δεν φταίει μόνο η δύσκολη μέρα.

Το πρήξιμο

Είναι εξαιρετικά άβολο να νιώθεις πως είσαι τελείως πρησμένη. Αν δεν μπορεί το σώμα σου να μεταβολίσει σωστά κάποια συστατικά της μπίρας, τότε κάθε φορά που πίνεις έστω και ένα ποτήρι, θα νιώθεις φουσκωμένη. Προτίμησε κάποιον μηλίτη την επόμενη φορά που θα βγεις.

Οι επισκέψεις στην τουαλέτα

Κάποια συστατικά του δημοφιλές ποτού μπορούν να προκαλέσουν εντερικά προβλήματα. Το αλκοόλ επιταχύνει τον μεταβολισμό σου και γι’ αυτό μπορεί κάθε φορά που πίνεις να έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τα πρησμένα μάτια

Το να έχεις πρησμένα μάτια μετά από ξενύχτι είναι κάπως φυσιολογικό. Όμως, τα κοκκινισμένα και ερεθισμένα μάτια, όχι. Ίσως να είναι μία ένδειξη πως το αλκοόλ δεν είναι για σένα. Αν συμβαίνει αυτό κάθε φορά που βγαίνεις, τότε σίγουρα δεν είναι για σένα.

featured photo: Unsplash / Wil Stewart