Σου παρουσιάζουμε πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί με την κολλητή σου που είναι Λέων, αυτό τον Αύγουστο που συνάδουν με την τρέλα και την ανεμελιά που τη χαρακτηρίζουν.

Κλείσε αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψετε σε μία νέα πόλη

Οι Λέοντες λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια. Γνωρίζοντας, λοιπόν, πως τα γούστα σας ταιριάζουν, μπορείς να διαλέξεις μια πόλη που δεν έχει πάει καμιά από τις δυο σας και να ταξιδέψετε εκεί το συντομότερο δυνατό. Φρόντισε η πόλη αυτή να σφύζει από ζωή, πάρτι και φυσικά καλό φαγητό. Αν υπάρχουν αυτά τα τρία, τότε οι διακοπές σας θα είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένες.

Περάστε λίγες μέρες σε ένα τροχόσπιτο

Το τροχόσπιτο είναι το σύμβολο των ανέμελων και χαλαρών διακοπών. Ο,τι ακριβώς, δηλαδή, απολαμβάνει το ζώδιο του Λέοντα. Νοικιάστε ένα τροχόσπιτο κι αρχίστε να ταξιδεύετε σε όσα μέρη αγαπάτε. Ζώντας κάπως σαν νομάδες, η φιλία σας θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο και φυσικά οι μέρες αυτές θα χαραχθούν βαθιά στη μνήμη και των δυο σας.

Κάντε διάφορα extreme sports

Το καλοκαίρι κι ο καλός καιρός που το συνοδεύει προσφέρονται για extreme sports και μοναδικές εμπειρίες αδρεναλίνης. Surfing, ελεύθερη πτώση, kite surf και διάφορα άλλα θαλάσσια και μη αθλήματα θα σας κάνουν να νιώσετε την ξεγνοιασιά και τη ζωντάνια που θέλετε να χαρακτηρίζουν τα καλοκαίρια σας. Εμπειρίες σαν κι αυτές είναι ωραίο να τις ζεις με άτομα που σε αγαπούν ανιδιοτελώς, όπως ακριβώς είναι η κολλητή σου.

Πηγαίνετε σε καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ

Τα καλοκαιρινά θεματικά φεστιβάλ αλλά κι οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών είναι το σήμα κατατεθέν των νεανικών διακοπών. Αν, λοιπόν, έχεις την τύχη η κολλητή σου να είναι Λέων τότε είναι σίγουρο πως λατρεύει αυτά τα events. Κλείστε εισιτήρια, υιοθετήστε και το αντίστοιχο στυλ και φύγατε!

Νοικιάστε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα σε ένα ποτάμι ή μία λίμνη

Μπορεί για τους περισσότερους το καλοκαίρι να είναι στενά συνυφασμένο με θάλασσα και καταγάλανα νερά, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και για τους Λέοντες. Η αντισυμβατική τους φύση θα ξετρελαινόταν για διακοπές δίπλα στα κρυστάλλινα νερά ενός ποταμιού ή μίας λίμνης. Τα εναλλακτικά πάρτι που μπορείτε να οργανώσετε εκεί με την παρέα σας ή οι βραδιές που θα περάσετε οι δυο σας αγναντεύοντας το μαγευτικό τοπίο, είναι ακριβώς ότι επιθυμεί ένας Λέοντας!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των Λιονταριών, για αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις στην κολλητή σου τις ιδανικότερες και πιο τρελές διακοπές!

Δες ακόμα: 14 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Τοξότη που έχεις στη ζωή σου
featured photo: hercampus.com