14 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Τοξότη που έχεις στη ζωή σου

14 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Τοξότη που έχεις στη ζωή σου

1

Οι Τοξότες δυσκολεύονται στο να αφήνουν πράγματα. Συχνά συνδέονται πάρα πολύ έντονα με ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις και δεν καταλαβαίνουν ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν "αποτοξινώνονταν" από αυτά.

2

Θα υπερασπίζονται όσους/όσα τους ενδιαφέρουν μέχρι τέλους. Δεν θα αφήσουν κανέναν να πληγώσει όσους αγαπούν και θα είναι οι πρώτοι στους οποίους θα μπορείς να βασιστείς σε περίπτωση ανάγκης.

3

Ένας Τοξότης κρυφά φοβάται ότι κάποιος τον σχολιάζει όλη την ώρα. Περνάει συχνά δύσκολα σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί αν κάνει fit in στην κοινωνία και νιώθει αρκετά ανασφαλής.

4

Έχει μια πολύ τρελή πλευρά την οποία και καταφέρνει και κρύβει άψογα. Συχνά τους θεωρούν ντροπαλούς, ήσυχους και συγκρατημένους, αλλά όταν νιώθουν ασφαλείς είναι κυριολεκτικά η ψυχή του πάρτυ. Λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την πλευρά τους.

5

Οι Τοξότες είναι πολύ ξεροκέφαλοι. Δυσκολεύονται να εγκαταλείψουν μια διαφωνία. Την τελευταία λέξη πρέπει να την έχουν πει εκείνοι και οι αντιπαραθέσεις είναι το αγαπημένο τους άθλημα.

6

Μπορεί να φαίνονται "σκληροί", αλλά στην πραγματικότητα είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Αγαπούν βαθιά και έντονα και είναι παθιασμένοι με όλους τους σωστούς τρόπους.

7

Έχουν μια πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Σκέφτονται ρεαλιστικά και είναι πολύ προσγειωμένοι.

8

Ένας Τοξότης είναι έντονα συναισθηματικός και πολλές φορές κυκλοθυμικός. Κατακλύζεται από τα συναισθήματά τους και πολλές φορές δεν μπορεί καν να καταλάβει ποια ακριβώς είναι αυτά.

9

Είναι φιλόδοξος και δουλεύει σκληρά. Ανεβάζει στα standards, βάζει στόχους και δεν ηρεμεί αν δεν τους πετύχει στο 100%. Και το κάνει.

10

Οι Τοξότες είναι πολύ πειθαρχημένοι και δεν πείθονται εύκολα. Ακολουθούν τη φωνή μέσα τους και δεν επηρεάζονται από τους άλλους. Δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους πει τι να κάνουν και πώς θα ζήσουν τη ζωή τους.

11

Δεν θα φοβηθεί να σε αφήσει έξω από τη ζωή του αν τον πληγώσεις ή αν απλά δεν του ταιριάζεις. Μπορεί εύκολα να συνεχίσει σαν να μην υπήρξες ποτέ. Έχει καλύτερα πράγματα να κάνει.

12

Είναι εγωιστές και εντελώς ασυναίσθητα τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τα δικά τους θέματα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό, ούτε αποδεκτό.

13

Γίνονται σοφότεροι όσο περνάει ο καιρός. Ένας Τοξότης θα σου δώσει ακριβώς τη συμβουλή που χρειάζεσαι πάντα με βάση τη λογική.

14

Αν και δύσκολα "σπάνε" οι Τοξότες, όταν το κάνουν είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Είναι καλή παρέα, μπορείς να βασιστείς σε αυτούς, έχουν χιούμορ και πολύ fan προσωπικότητες.

Δες ακόμα5 περιπετειώδεις προορισμοί για να ταξιδέψεις αν είσαι Τοξότης
featured photo: Thought Catalog
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.