Με τόσα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα, η προσπάθεια να κρατήσουμε υπό έλεγχο την οικογένειά μας, τις φιλίες, τις σχέσεις και την ψυχική και σωματική μας υγεία μπορεί να είναι μια πρόκληση, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συχνά αναζητούμε «σοφία» από τους γύρω μας.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα; Oι φίλοι μας μπορεί επίσης να είναι απασχολημένοι, να αγωνίζονται και να καταπονούνται.

Ποια είναι η λύση; Podcast συμβουλών. Συνδυάζοντας την ανωνυμία με την ευκολία να ακούμε ένα επεισόδιο όποτε το χρειαζόμαστε, τα podcast δεν υποκαθιστούν ένα ποτήρι κρασί με φίλους, αλλά μπορούν ακόμα να παρέχουν άνεση, καθοδήγηση και σαφήνεια σε αβέβαιες καταστάσεις της ζωής.

Αυτά είναι 5 podcast, που μπορούν να βοηθήσουν στα διλήμματά σου

Girls Gotta Eat

Πρέπει να εγκαταλείψεις τις εφαρμογές και να συναντήσεις ανθρώπους στην άγρια φύση του έξω κόσμου; Πώς ξεπερνάς έναν χωρισμό όταν νιώθεις ότι θα πεθάνεις; Όλα αυτά είναι θέματα που συζητούνται στο Girls Gotta Eat, ένα κωμικό podcast σχετικά με τα ραντεβού, το σεξ και τις σχέσεις, που διοργανώνεται από κοινού από την Ashley Hesseltine και τη Rayna Greenberg.

Lexie

Μαζί με τον οικοδεσπότη Lexie Lombard, αυτό το podcast ενηλικίωσης θα σε βοηθήσει να απαντήσεις σε ερωτήσεις της πραγματικής ζωής και να εξερευνήσεις επίσης τις ονειροπολήσεις σου.

The Estée Lalonde Show

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως On The Line το 2018. Το 2023 όμως κανένα θέμα δεν είναι εκτός ορίων στο The Estée Lalonde Show. Η Estée θέτει όλες τις ερωτήσεις στις οποίες πάντα ήθελες τις απαντήσεις σε μια χαλαρή μορφή.

Where Should We Begin? With Esther Perel

Άκου την ασύγκριτη θεραπεύτρια Esther Perel να συμβουλεύει πραγματικά ζευγάρια καθώς αποκαλύπτουν τις πιο οικείες, προσωπικές και περίπλοκες λεπτομέρειες των συγκρούσεων που τα έχουν φέρει στην πόρτα της.

Am I Normal? With Mona Chalabi

Όλοι θέλουμε να ξέρουμε αν είμαστε φυσιολογικοί. Έχω αρκετούς φίλους; Θα πρέπει να μου πάρει τόσο πολύ για να ξεπεράσω τον πρώην μου; Να μετακομίσω ή να μείνω εκεί που είμαι; Η ατελείωτα περίεργη δημοσιογράφος Mona Chalabi πρέπει να γνωρίζει και είναι έτοιμη να βουτήξει στους αριθμούς για να πάρει κάποιες απαντήσεις.