Ενώ μέχρι σήμερα αυτό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν πως να μη χαλάσουμε τα μαλλιά μας στον ύπνο, έρχονται μερικά videos στο YouΤube και μας δείχνουν τον τρόπο να φτιάξουμε τα μαλλιά μας ενώ κοιμόμαστε. Στα παρακάτω videos τρεις YouTubers μας αποδεικνύουν πόσο εύκολο είναι.  Θα λούσεις τα μαλλιά σου το βράδυ και με μερικές κινήσεις -ίσως και μερικά εργαλεία- και ένα spray το πρωί θα ξυπνήσεις με κυματισμούς ή μπούκλες που θα σου έπαιρνε ώρες για να πετύχεις.

Το κοινό tip όλων είναι να χρησιμοποιήσεις μία σατέν μαξιλαροθήκη για να έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Πως να ξυπνήσεις με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σου

Ο τρόπος είναι πολύ απλός και τον δείχνει στο παρακάτω βίντεο η Nikki Phillippi. Χρειάζεσαι μόνο κλιπς μαλλιών και ένα καλό spray.

Πως να ξυπνήσεις με μπούκλες

Χρειάζεσαι μόνο spray για τα μαλλιά και να μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μερικές κοτσίδες. Η Vivian V το κάνει να μοιάζει πολύ εύκολο. Και μάλλον αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς να το καταφέρεις εύκολα. Η Youtuber υπόσχεται μπούκλες γεμάτες όγκο μετά από μερικές ώρες ύπνο.

Πως να ξυπνήσεις με beachy waves

Στην πραγματικότητα αρκεί μόνο να κάνεις ένα donut bun. Το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου θα είναι σαν να έκανες μόλις surf. Kι εδώ θα βρεις ένα video για τον σωστό τρόπο να πιάνεις τα μαλλιά σου όσο κοιμάσαι ώστε όταν ξυπνήσεις να μην έχεις να αντιμετωπίσεις μία ζούγκλα.