Οι κανόνες είναι για να σπάνε είτε πρόκειται για κανόνες στην καθημερινότητά και στην εργασία σου είτε για στιλιστικούς κανόνες.

Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές πειραματίζονται, κάνουν συνδυασμούς που δε σου ταιριάζουν, παρουσιάζουν σύνολα τα οποία στην αρχή σου ξενίζουν, ωστόσο μετά τα συνηθίζεις και ανυπομονείς να τα υιοθετήσεις.

Μύθος 1: Απόφυγε mixed prints

5 κανόνες που πρέπει να σπάσεις
Collagevintage.com

Αλήθεια: Το mix and match αποτελεί hot τάση και για αυτή τη σεζόν. Μη διστάσεις να πειραματιστείς, συνδυάζοντας καρό με ριγέ, φλοράλ με πουά και περίτεχνα patterns μεταξύ τους.

Μύθος 2: Τα μακριά φορέματα δεν είναι για τις κοντές γυναίκες

5 κανόνες που πρέπει να σπάσεις
Pinterest

Αλήθεια: Τα μακριά φορέματα είναι ΚΑΙ για τις κοντές γυναίκες, αρκεί να επιλέξεις ένα ασύμμετρο μάξι φόρεμα, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια ώστε να σου επιμηκύνουν το πόδι.

Μύθος 3: Το σπορ στιλ είναι μόνο για το γυμναστήριο

5 κανόνες που πρέπει να σπάσεις
Pinterest

Αλήθεια: Το athleisure look ήρθε για να μείνει και για να κάνει ευκολότερη τη ζωή της κάθε γυναίκας. Επίλεξε ακόμα και ένα athleisure κομμάτι και κάνε την ανατροπή, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μύθος 4: Μη συνδυάζεις χρυσά με ασημένια κοσμήματα

5 κανόνες που πρέπει να σπάσεις
Pinterest

Αλήθεια:  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το μπλε και το μαύρο, όμως αυτή η αντίληψη είναι εσφαλμένη. Το μπλε συμπληρώνει το μαύρο και το ασημένιο αξεσουάρ αλληλοσυμπληρώνεται με το χρυσό.

Μύθος 5: Τα metallic ρούχα φοριούνται μόνο στο σκοτάδι

5 κανόνες που πρέπει να σπάσεις
Pinterest

Αλήθεια: Τα ρούχα με παγιέτες ή σε μεταλλικά χρώματα έχουν αποκτήσει μία πιο casual διάθεση και δε διστάζουν να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Φόρεσέ τα το πρωί και συνδύασέ τα με πιο ουδέτερα χρώματα.