Εάν είσαι από τις κοπέλες που δε μπορούν να αντισταθούν στο φαγητό και δεν είναι φαν της γυμναστικής, αλλά ψάχνεις τρόπους ώστε να φαίνεσαι πιο αδύνατη, τότε υπάρχουν μερικές στιλιστικές συμβουλές και tips, τα οποία θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, οι συνδυασμοί και τα χρώματα που θα επιλέξεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της σιλουέτας σου.

Μάθε να τα χρησιμοποιείς σωστά για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Tip 1: Επίλεξε σωστά υφάσματα

5 tips για να φαίνεσαι λεπτότερη
Pinterest

Υπάρχουν μερικά υφάσματα που σου δίνουν όγκο όπως το κοτλέ, το βελούδο και το μπροκάρ. Αν θέλεις να φαίνεσαι πιο αδύνατη, προτίμησε ελαστικά υφάσματα, ρούχα από κασμίρ ή από βαμβάκι.

Tip 2: Φόρεσε παπούτσια στο χρώμα του δέρματος

5 tips για να φαίνεσαι λεπτότερη
Pinterest

Το κλειδί για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα είναι να επιλέξεις παπούτσια στο χρώμα του δέρματος.

Tip 3: Επένδυσε στα shapewear

5 tips για να φαίνεσαι λεπτότερη
Pinterest

Το σωστό κομμάτι shapewear κατανέμει ομοιόμορφα τον όγκο της περιοχής του σώματος που καλύπτει. Επίλεξε κομμάτια χωρίς ραφές που φοριούνται άνετα μέσα από λεπτά υφάσματα.

Tip 4: Προτίμησε το monochromatic dressing

5 tips για να φαίνεσαι λεπτότερη
Pinterest

Η επιλογή ενός μονόχρωμου outfit είναι το κλασσικότερο tip ώστε να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Το total black είναι η πιο αποτελεσματική και ταυτόχρονα chic επιλογή που μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Tip 5: Δείξε λίγο από το δέρμα σου

5 tips για να φαίνεσαι λεπτότερη
Style du monde

Οι μπλούζες με V λαιμόκοψη που αφήνουν ακάλυπτο το σώμα σου από το πηγούνι μέχρι το στήθος, κάνουν τις αναλογίες σου να φαίνονται πιο κομψές.