Όπως πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία, είμαστε έτοιμες να μπούμε σε φθινοπωρινό mood και να ακολουθήσουμε πιστά τις τάσεις που θα επικρατήσουν. Από τα κλασικά neutrals σε μπεζ και καφέ, γκρι και μαύρο, θα τα δούμε όλα. Αλλά φέτος θα δούμε και πολλά χρώματα που δεν περιμέναμε, όπως τα πιο φωτεινά και ιδιαίτερα πράσινα, πορτοκαλί και φλούο αποχρώσεις. Παρακάτω θα βρεις τα πέντε χρώματα που είδαμε στην πασαρέλα και θα δούμε live στους δρόμους γύρω μας τους επόμενους μήνες.

Φιστικί

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει το απαλό ροζ, το φιστικί ήρθε για να πάρει τη θέση του. Το είδαμε επανειλημμένα στην πασαρέλα και μπορούμε να πούμε ότι ανυπομονούμε να το δούμε και στους δρόμους της Αθήνας. Το χρώμα αυτό φυσικά και έχει καταλάβει το Instagram και οι επιλογές είναι πολλές.

https://www.instagram.com/p/B14NiewDlZv/?utm_source=ig_web_copy_link

Αποχρώσεις του μωβ

Το μωβ πάντα υπάρχει στη ντουλάπα μας είτε σε ρούχο είτε σε αξεσουάρ, αλλά τώρα ήρθε για να μείνει. Από πιο ανοιχτά και ήσυχα παστέλ σε πιο σκούρες και έντονες αποχρώσεις το μωβ θα  φορεθεί πολύ φέτος το φθινόπωρο σε φορέματα, πουλόβερ, αξεσουάρ αλλά ακόμη και σε παλτό. 

https://www.instagram.com/p/Btq0GDZA6m_/?utm_source=ig_web_copy_link

Πορτοκαλί

Λέγανε πως “orange is the new black”. Ίσως τελικά να είχαν δίκιο. Και όσο πιο έντονο το πορτοκαλί, τόσο το καλύτερο! Μια τολμηρή επιλογή είναι όταν το πορτοκαλί συνδυάζεται με το έντονο, φλούο ροζ. Μπορεί να ακούγεται έντονος και δύσκολος συνδυασμός, αλλά οι σχεδιαστές μόδας μας έδειξαν πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/B1r32lfiYgY/?utm_source=ig_web_copy_link

Φλούο ροζ

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει και αγαπήσει το ροζ αλλά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το φλούο ροζ που κυκλοφορεί ανάμεσα μας φέτος. Εάν δεν είσαι έτοιμη για ένα total neon pink look, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρώμα για να δώσεις μία χαρούμενη νότα στα πιο μουντά φθινοπωρινά χρώματα όπως το μαύρο, καφέ και γκρι. 

https://www.instagram.com/p/B0OnH6NiLbe/?utm_source=ig_web_copy_link

Φλούο κίτρινο και πράσινο

Αυτή η τάση δεν θα μας αφήσει εύκολα, να μου το θυμηθείτε. Γνωρίσαμε τα φλούο χρώματα σε παλιότερη δεκαετία και το καλοκαίρι που μας πέρασε έκαναν comeback. Και έτσι δυναμικά θα συνεχίσουν και το φθινόπωρο. Από πουλόβερ, σε φόρεμα ή απλό αξεσουάρ, αυτά τα χρώματα δε θα λείψουν από τη ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/Bx8GfQKCQMP/?utm_source=ig_web_copy_link
Featured image: Fashionista.com