Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας σειράς, Ginny and Georgia, παλιοί και νέοι φανς πήραν τα πάνω τους. Ποιοι φανς; Των Gilmore Girls. Μέχρι και το γράμμα “G” δεν άλλαξε καθόλου. Από εκεί ξεκινούν όλες οι ομοιότητες. Θα καταλάβεις παρακάτω πως συνεχίζονται.

Gilmore Girls της νέας γενιάς. Gilmore Girls 2.0. Gilmore Girls with a twist. Αυτά είναι λίγα από τα σχόλια που θα βρεις στο Twitter ψάχνοντας την νέα σειρά του Netflix. Το Ginny and Georgia αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα αποτελείται από 10 επεισόδια για αρχή – σαφώς λιγότερα από τις αγαπημένες μας Gilmore. Η ιστορία όμως αρκετά παρόμοια. Η Georgia είναι η 30χρονη μητέρα της Ginny, μιας έφηβης που συχνά νιώθει ότι νταντεύει τη μαμά της και γενικά είναι πιο ώριμη από εκείνη.  Μετά από διάφορες μετακινήσεις και μετακομίσεις, καταλήγουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή σε μια μικρή περιοχή. Εκεί φυσικά θα γνωρίσουν αρκετό κόσμο και το παρελθόν τους δεν θα τις αφήσει και πολύ ήσυχες. Ακούγεται οικείο, έτσι;

Σαν να μιλάμε για την Lorelai και την Rory

Απ’ό,τι φαίνεται, στους φανς δεν αρκούσε το reboot της σειράς του 2016, οπότε μια νέα προσπάθεια θεωρήθηκε απαραίτητη. Αυτή τη φορά όμως η βασική διαφορά έγκειται στο ότι οι Ginny και Georgia είναι τοποθετημένες στο 2019. Αυτό σημαίνει ότι πίνουν kombucha αντί για καφέ, η Ginny είναι μιγάδα και η Georgia σίγουρα δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα διαφοροποιήσουν την ιστορία των δύο αυτών γυναικών σε σχέση με αυτές που ήδη ξέραμε. Σίγουρα όμως οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες.

Είναι η πρώτη σειρά για τη δημιουργό Sarah Lampert και ο πρώτος ρόλος της Antonia Gentry που θα υποδύεται την Ginny. Πολλοί από το υπόλοιπο καστ είναι ηθοποιοί που έχουμε δει σε μικρότερους ρόλους σε άλλες σειρές τέτοιου είδους. Όσο κι αν το Ginny and Georgia θα μοιάζει τελικά με τα Gilmore Girls, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα φέρει κάτι φρέσκο. Απλά και μόνο για να μας κάνει να σταματήσουμε τις συγκρίσεις.


Featured Image: huffpost.com