Το 2022 είναι και επίσημα εδώ και για κάποιους αυτή θα είναι πολύ σημαντική χρονιά, που βασίζεται όμως στα μαθήματα της προηγούμενης. Για κάποιους το 2021 ήταν συνώνυμο με νέα ξεκινήματα, ενώ για άλλους έφερε μόνο απογοητεύσεις και απώλειες.

Ανεξάρτητα από το αν η προηγούμενη χρονιά ήταν καλή ή κακή για εσένα, σίγουρα σου έχει δώσει κάποια μαθήματα για τη ζωή.

Και εδώ θα δεις τα πέντε ζώδια που το 2021 τους έδωσε τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής τους.

Λέων

Η χρονιά ήταν γεμάτη από νέα ξεκινήματα για τον Λέων. Μια νέα δουλειά, μια νέα σχέση και ό,τι άλλο είχε ανάγκη το βρήκε το 2021. Οι περισσότεροι γνώρισαν τους συντρόφους της ζωής τους μάλιστα το 2021. Το 2022 ξεκινάει με ικανοποίηση και ευτυχία και με όλα τα μαθήματα που του έδωσε η ζωή να τον προετοιμάζουν για το καλύτερο.

Υδροχόος

Και ο Υδροχόος είχε μια ευτυχισμένη χρονιά. Η δουλειά του έχει σημειώσει θετική πρόοδο και κατάφερε να ξεπεράσει τις οπισθοδρομήσεις. Η οικογένεια και οι σχέσεις του επίσης ήταν στα καλύτερά του. Κατάφερε παρά τα εμπόδια να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να κοιτάξει μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον. Και αυτό το μέλλον προβλέπεται καταπληκτικό!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς σε αυτή τη φάση είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Έχει γνωρίσει ίσως το άλλο του μισό και μπορεί να σχεδιάζει και τον γάμο του. Στο μέτωπο της δουλειάς, τα πράγματα πήγαν κάπως κατηφορικά για κάποιο διάστημα, αλλά κατάφεραν να βελτιωθούν σύντομα. Η υγεία του δεν ήταν στα καλύτερά της αλλά με συνεχείς προσπάθειες κατάφερε να παραμείνει υγιής και να κερδίσει όλες τις μάχες. Ο Ιχθύς ξεκινάει τη νέα αυτή χρονιά με πολλές ελπίδες, λιγότερες τύψεις και αρκετή τύχη.

Παρθένος

Ο Παρθένος ξεκίνησε το 2021 με ένα κακό feeling, ωστόσο, λίγους μήνες μετά τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν περίφημα. Έχει δει τα καλύτερα και τα περισσότερα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα. Ο Παρθένος πήγε επίσης πολλά ταξίδια το 2021, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, και αυτό του έχει δώσει “φτερά” για να αντιμετωπίσει το 2022. Το 2021 δίδαξε στον Παρθένο να μην εμπιστεύεται όλους όσους γνώρισε και νιώθει τυχερός που έμαθε το μάθημα στην ώρα του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είδε να παίρνει μορφή η ζωή του το 2021 και είναι πιο κοντά από ποτέ στο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Στο τέλος της χρονιάς είδε την καριέρα του να απογειώνεται και μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν ποτέ πιο ικανοποιημένος στη ζωή του. Πέρασε ένα διασκεδαστικό και εκπληκτικό 2021. Και στην ίδια βάση θα συνεχίσει και το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τοξότης και Καρκίνος: 3 λόγοι για τους οποίους η σχέση τους μπορεί να είναι συναισθηματικά εξουθενωτική