12 καθημερινές γυναίκες με σγουρά μαλλιά σου δείχνουν πώς να στρώσεις τις αφέλειές σου

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, μην «φοβηθείς» να κάνεις bangs.

Πολλές από εμάς με φυσικά σγουρά μαλλιά πιστεύουν πως οι αφέλειες δεν θα δείχνουν ωραίες. Θεωρούν πως μόνο τα ίσια ή κυματιστά μπορούν να υποστηρίξουν τις ίσιες αφέλειες ή τις side bangs και έτσι, διστάζουν.

Η Zendaya, η Natasha Lyonne (Russian Doll) και η Sanya Malhotra είναι μερικές από τις celebrities που έκοψαν τις αφέλειές τους και δείχνουν υπέροχες.

Τα παρακάτω δώδεκα παραδείγματα από καθημερινά κορίτσια στο Instagram αποτελούν το τέλειο inspo! Άλλωστε, οι αφέλειες μπορούν να αναδείξουν το hairstyle σου και να σου χαρίσουν την ανανέωση που τόσο επιθυμείς.

Αν λοιπόν, είναι κάτι που επιθυμείς, go for it!

http://www.instagram.com/p/CEaZTFDDakK/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEmzVxBlGK1/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEm7ulYDvDt/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEhu3xjA8et/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEetjODnKdT/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEmin2hBjv2/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEkz6YPAWlf/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/CEkhwozJrr9/?utm_source=ig_web_copy_link http://www.instagram.com/p/B8rNFLhHGkT/?utm_source=ig_web_copy_link
http://www.instagram.com/p/CEih_Mcpopt/?utm_source=ig_web_copy_link
featured photo: Unsplash /Ivana Cajina
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.