Έχουμε μιλήσει για short cuts αλλά και για άλλα hair trends που θα κυριαρχήσουν αυτή την εποχή. Οι τάσεις όμως τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και κάθε μέρα βλέπουμε όλο και πιο πολλές celebrities να δοκιμάζουν τις αφέλειες και συγκεκριμένα το στυλ των baby bangs.

Το hair cut σε baby bangs είναι η τάση που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις τις αφέλειες σε πολύ κοντό στυλ. Είναι κοντά στο στυλ της φράντζας και δημιουργεί ένα girly και παιχνιδιάρικο lookΜπορείς κι εσύ να τις δοκιμάσεις σε περίπτωση που θέλεις να φορμάρεις εύκολα τα μαλλιά σου και δεν συμπαθείς τις μακριές αφέλειες.

Παρακάτω θα δεις τις baby bangs σε διάφορα μήκη, όπως τα επέλεξαν οι celebs.

# Emma Watson Το girly look

image-small

Η Emma επέλεξε ένα απλό χτένισμα με όλα τα μαλλιά της σε μικρό bun, αναδεικνύοντας έτσι τις baby bangs αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

# Kate Hudson – Το extra short cut

baby-bangs-kate-hudson-1-small

Η Hudson τόλμησε κάτι που λίγες θα έκαναν: τις αφέλειες σε πολύ κοντά μαλλιά. Μπορείς κι εσύ να το δοκιμάσεις αν έχεις ήδη ένα πολύ short cut.

# Bella Hadid – Το σαγηνευτικό

baby-bangs-bella-hadid-3-small

Η Bella επέλεξε ένα στυλ σε straight baby bangs και απέδειξε ότι οι αφέλειες ταιριάζουν πολύ στις μελαχρινές.

# Emma Roberts – Το αυστηρό

emmarobertsshorthairstylesshortcutbangsumyc_sgllw_x-small

Η Emma προτρέπει κάθε ξανθιά να τολμήσει το αυστηρό look με baby bangs που θα προσδώσει σε κάθε κορίτσι το κύρος που αναζητά.

# Sofia Boutella – Το wavy look

ff1459cea219071bf2abed63a427225c-small

Αυτό το look αφορά κάθε κορίτσι που δε συμπαθεί την υπερβολική περιποίηση και θέλει ένα short cut με wavy κινήσεις, που γίνονται πανεύκολα.