Μιλάτε, σου αρέσει και ετοιμάζεστε να βγείτε. Τσεκάρεις ημερομηνία γέννησης και συνειδητοποιείς ότι είναι Υδροχόος. Μη τον φοβάσαι τον Υδροχόο αγαπητή, απλά διάβασε παρακάτω και πήγαινε προετοιμασμένη.

◦ Οι Υδροχόοι σκέφτονται βαθιά, δεν μένουν σε ρηχές σκέψεις. Δε βγαίνουν με ρηχούς ανθρώπους, με “μικρά” μυαλά. Αν λοιπόν θέλεις να τον γοητεύσεις, έχε ένα ανοιχτό μυαλό, κάνε μια καλή συζήτηση μαζί του και ρώτησε τον βαθιά πράγματα.

◦ Χρειάζονται την ανεξαρτησία τους και το να έχουν τη δυνατότητα να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους τακτικά. Είναι στη φύση τους και το έχουν ανάγκη από το σύντροφό τους.

◦ Έχουν γιγάντιες καρδιές, ακόμα και αν ο βαθύς τρόπος σκέψης τους και η ευφυΐα τους τους κάνει να φαίνονται συναισθηματικά απόμακροι. Πάντα θέλουν να κάνουν το σωστό, αλλά το σωστό πρέπει να περάσει από το μυαλό τους. Όχι μόνο από την καρδιά τους.

◦ Δε μπορείς να βγεις με έναν Υδροχόο αν δεν είσαι έξυπνη. Βαριούνται εύκολα όσους θεωρούν χαζούς και έλκονται από ανθρώπους που τους δίνουν τροφή για σκέψη.

◦ Επίσης, δε μπορείς να βγεις με έναν Υδροχόο αν είσαι στενόμυαλη. Οι συντηρητικοί, εκείνοι που εκνευρίζονται εύκολα όταν κάποιος δε συμφωνεί μαζί τους, δεν τους ταιριάζουν.

◦ Σε αντίθεση με τους Αιγόκερους, οι Υδροχόοι δεν είναι παραδοσιακοί και δε θέλουν παραδοσιακούς συντρόφους. Πιστεύουν πως είναι πολύ πιο cool και ελκυστικός κάποιος που πορεύεται με τον δικό του τρόπο. Και δεν κάνει όσα περιμένουν οι άλλοι από εκείνον.

◦ Είναι οι καλύτεροι όταν χρειάζεσαι βοήθεια. Από το να σε κάνουν να γελάσεις όταν δεν περνάς και την καλύτερη φάση σου, μέχρι να σε βοηθήσουν σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Θέλουν να κάνουν τους αγαπημένους τους χαρούμενους και να βελτιώνουν τη ζωή τους.

Ο Υδροχοος μπορει να γινει και θα γινει φιλος με τα παντα

◦ Έχουν τρομερή πειθώ και εύκολα επηρεάζεται κανείς από αυτούς. Αυτή είναι μια μικρή παγίδα. Πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε σιγουρέψου ότι είναι σύμφωνο με όσα πρεσβεύεις εσύ η ίδια σαν άνθρωπος.

◦ Αν χρειάζεσαι κάποιον που να είναι γατζωμένος πάνω σου και να εξαρτάται από σένα για να νιώσεις ότι είσαι σε σχέση, ο Υδροχόος δε θα σε αφήσει καθόλου ευχαριστημένη.

◦ Το ιδανικό ραντεβού για έναν Υδροχόο πρέπει να έχει οικειότητα. Θέλει να συνδεθεί μαζί σου σε ένα βαθύ, συναισθηματικό επίπεδο.

◦ Αυτός που πρωτοείπε το “αν αγαπάς κάποιον άφησε τον να φύγει, αν γυρίσει είναι δικός σου” είχε στο μυαλό του κάποιον Υδροχόο λογικά. Όση περισσότερη ελευθερία του δίνεις, τόσο πιο πολύ θα σε εκτιμήσει.

Διάβασε επίσης για τη μοναξιά του Υδροχόου

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<
featured image: Elite Daily