Οι σχέσεις είναι δύσκολες, ακόμα και στις καλύτερες εποχές. Οι celebrity σχέσεις είναι κάπως πιο δύσκολες, αν σκεφτείς τη δημόσια προβολή, τις φήμες και πολύ δύσκολα προγράμματα και ωράρια.

Έχοντας πει αυτό, υπάρχουν κάποιες celebrity σχέσεις που έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία τα ups και τα downs τους, αποδεικνύοντας πως ένας μακροχρόνιος έρωτας είναι πιθανός, ακόμα και κάτω από τα φώτα.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω, σε 10 celebrity σχέσεις που έχουν αναπροσδιορίσει το #relationshipgoals, από τις πρώτες μέρες τους, μέχρι και σήμερα.

Ellen Degeneres & Portia de Rossi

observer.com

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2004 και οι δύο ερωτευμένες γυναίκες παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια μετά. Το πραγματικό όνομα της Portia είναι Portia Lee James DeGeneres. Έχουν δηλώσει πως δε σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδιά.

Beyoncé Knowles-Carter & Jay Z

labusinessjournal.com

Η Beyonce & Jay Z θεωρητικά ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά το album ”03 Bonnie & Clyde” το 2003. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 και σήμερα έχουν τρία παιδιά μαζί: την Blue Ivy (7) και τα δίδυμα Rumi and Sir (2).

Isla Fisher & Sacha Baron Cohen

Hello Magazine

Η Fisher και Baron Cohen γνωρίστηκαν στο Sydney το 2002 και επισημοποίησαν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα δύο χρόνια μετά. Η Fisher μάλιστα ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό για να παντρευτεί τον αγαπημένο της το 2010. To ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: δύο κόρες και έναν γιο.

Gisele Bündchen & Tom Brady

New York Post

Το top model από τη Βραζιλία είχε κάνει σχέσεις με τον Josh Hartnett και τον Leonardo DiCaprio πριν γνωρίσει τον Tom Brady το 2006, μέσω ενός κοινού φίλου. Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν δύο παιδιά: τον Benjamin Rein και τη Vivian Lake.

John Legend & Chrissy Teigen

Billboard

Ο John Legend και η Chrissy Teigen πρωτογνωρίστηκαν στο set του video clip του πρώτου, “Stereo”. Στο κλιπ, το μοντέλο του Illustrated υποδύθηκε το ερωτικό ενδιαφέρον του Legend. Άρχισαν να βγαίνουν λίγους μήνες αργότερα, μέχρι να αρραβωνιαστούν τον Δεκέμβριο του 2011. Παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Luna και τον Miles.

Neil Patrick Harris & David Burtka

Entertainment Tonight

Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν αυτοί οι δύο. Ωστόσο, το 2007 αρραβωνιάστηκαν, αφού ο Harris μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, έναν χρόνο πριν. Παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν δύο παιδιά.

Victoria & David Beckham

Hello Magazine

Ο σταρ του ποδοσφαίρου και η σχεδιάστρια πλέον, άρχισαν τη σχέση τους το 1997, αφού γνωρίστηκαν σε ένα ποδοσφαιρικό ματς για φιλανθρωπικό σκοπό. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1999. Έχουν τέσσερα παιδιά και μια αξιοζήλευτη σχέση.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Entertainment Tonight

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είχε σχέσεις με τον Robert Downey, Jr. και τον John F. Kennedy, Jr. πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σύζυγό της πλέον, επίσης ηθοποιό, Matthew Broderick. Παντρεύτηκαν το 1997 και έκαναν το πρώτο τους παιδί το 2002. Μετά τον γιο τους, απέκτησαν και δύο δίδυμες κόρες το 2009.

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze, Jr.

Independent.ie

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι των 90s γνωρίστηκε στα γυρίσματα του I Know What You Did Last Summer το 1997. Παντρεύτηκαν το 2002 και πλέον έχουν δύο παιδιά μαζί.

Enrique & Anna Kournikova

oprahmag.com

Μια από τις πιο διακριτικές μακροχρόνιες σχέσεις του Hollywood είναι εκείνη του Enrique και της  Anna Kournikova. Όπως ο Legend και η Teigen, γνωρίστηκαν στο set του video clip του “Escape” το 2001. Άρχισαν να βγαίνουν την ίδια χρονιά, απέκτησαν δίδυμα το 2017 και είναι μαζί μέχρι και σήμερα.

Featured image: NME.com