Μην εκνευρίζεσαι. Το να έχει κάποιος τον χώρο του και τον προσωπικό του χώρο σε μια σχέση είναι απαραίτητο. Σε κάθε φάση ενός ερωτικού δεσμού, το self time είναι ζωτικής σημασίας. Φυσικά, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντική είναι η ελευθερία.

Τοξότης

Το ζώδιο της φωτιάς, Τοξότης, ψάχνει την ελευθερία και αγαπά την περιπέτεια. Είναι το άτομο που θα μπει στο πρώτο αεροπλάνο χωρίς να ξέρει καν τον προορισμό και εκείνο που θα ακυρώσει όλα του τα σχέδια για μια εκδρομή της τελευταίας στιγμής. Ο Τοξότης θα κάνει όσα θέλει να κάνει, όταν θέλει να τα κάνει. Είναι ο εξερευνητής του ζωδιακού και του αρέσει να ταξιδεύει και να κινείται συνεχώς. Φυσικά, όταν γνωρίζει κάποιον εξίσου ενθουσιώδη, γίνεται ένας τέλειος σύντροφος και travel buddy. Αγαπάει τη μάθηση και θέλει να αναπτύσσεται συνεχώς μέσα στη σχέση του, όμως χρειάζεται τον χώρο του.

Δίδυμοι

Προσαρμοστικοί και γεμάτοι ενέργεια, οι Δίδυμοι, ως ζώδιο του αέρα, ενδιαφέρονται για την αλλαγή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και είναι πάντα στο κυνήγι της επόμενης εμπειρίας και του επόμενου μαθήματος. Παρόλο που είναι επικοινωνιακοί και υποστηρικτικοί σύντροφοι, οι Δίδυμοι μπορεί να νιώθουν κάπως ανήσυχοι αν δε γνωρίζουν συνεχώς νέους ανθρώπους και δεν επισκέπτονται καινούργια μέρη. Είναι λάτρεις των συζητήσεων και της σύνδεσης και είναι στα καλύτερά τους όποτε κουβεντιάζουν με άλλους, ειδικά με ανθρώπους που γνωρίζουν πρώτη φορά. Flirty και ελεύθερα πνεύματα, οι Δίδυμοι χρειάζονται να έχουν την άνεση να κάνουν ό,τι τους φέρνει ευτυχία και να γνωρίζουν νέα άτομα σε όποιο στάδιο σχέσης και να βρίσκονται.

Κριός

Αν τα ζώδια ήταν ταινία δράσης του 2000, ο Κριός θα ήταν ξεκάθαρα το The Fast and the Furious. Παθιασμένος και παρορμητικός, μπαίνει με φόρα σε οτιδήποτε κάνει. Αγαπάει το κυνήγι και τον ενθουσιασμό μιας νέας σχέσεις, ενός φρέσκου έρωτα. Παρόλο που είναι ένας έντονος και τρυφερός σύντροφος, ο Κριός γίνεται ανήσυχος όταν η σχέση σοβαρεύει. Όποια και να είναι η συναισθηματική του κατάσταση, ο Κριός ζει για το thrill και τείνει να δίνει μεγάλη αξία στην ανεξαρτησία του. Φυσικά, όταν βρίσκει κάποιον που του κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό, μένει ερωτευμένος για πολύ πολύ καιρό.

Όποιο και αν είναι το ζώδιό σου, το να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου μόνο βοηθητικό μπορεί να είναι για να έρθετε στην ίδια σελίδα. Αν νιώθεις πιεσμένη στη σχέση σου ή ο σύντροφός σου αισθάνεται πως δεν έχει χώρο, πάρτε το χρόνο σας και θέστε κάποιους κανόνες, αφού εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Το να φροντίσετε τον εαυτό σας σαν μονάδες, είναι το βασικότερο βήμα για μια υγιή σχέση.

Featured image: elitedaily.com