Για εμάς που η μόδα είναι η μεγάλη μας αγάπη, σίγουρα πέφτουμε στην παγίδα των trends. Κάποια τα ακολουθούμε πιστά και κάποια άλλα όχι. Γι’ αυτό είναι πάντα έξυπνο να έχουμε στην ντουλάπα μας τα πιο απλά, διαχρονικά και minimal κομμάτια και να είμαστε προετοιμασμένες για κάθε περίσταση.

Το να υιοθετήσεις το απόλυτο minimal look όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η άνοιξη και το φθινόπωρο ευνοούν την απλή αισθητική. Το καλοκαίρι που επικρατούν τα έντονα prints γίνεται πολύ πιο δύσκολο να βρεις επιλογές για να διατηρήσεις το minimal look σου.

Επιμελώς ατημέλητη 

Όλες έχουμε ένα απλό άσπρο τοπ. Όλες έχουμε και ένα τζιν jacket για τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνδύασε το με τη μίντι φούστα της επιλογής σου, στα χρώματα που σου ταιριάζουν. Φόρα τα σανδάλια σου ή τις εσπαντρίγιες σου και είσαι πανέτοιμη! Για να προσθέσεις μία ακόμα νότα στο look μπορείς να βάλεις ένα ψάθινο καπέλο. 

Καλοκαιρινά outfits για εσένα που λατρεύεις τα minimal look
Hello Fashion

Business casual

Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από τα αέρινα πουκάμισα που φοράμε το καλοκαίρι. Μαζί με αυτά πάνε και τα παντελόνια με λεπτά υφάσματα. Γι’ αυτό και ένα minimal outfit με τον πολύ απλό αυτό συνδυασμό σε γήινα χρώματα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Κράτα ένα μικρό ψάθινο τσαντάκι και φόρεσε τα αγαπημένα σου πέδιλα για ένα κομψό και άνετο ντύσιμο.

Shorts, shorts, shorts

Πλέον ήρθε η ώρα και για τα shorts. Συνδύασε ένα μονόχρωμο, ψηλόμεσο σορτς με ένα λινό πουκάμισο με ή χωρίς μανίκια. Φόρεσε πέδιλα, εσπαντρίγιες ή ακόμα και πλατφόρμες. Τα διακριτικά και απλά κοσμήματα θα ολοκληρώσουν το ντύσιμό σου!

Καλοκαιρινά outfits για εσένα που λατρεύεις τα minimal look 3
Cella Jane