Το Pure Wow συγκέντρωσε όλες τις συμβουλές εκείνων των ανθρώπων που παρόλο που τεστάρουν τις ερωτικές τύχες τους online και στον “πραγματικό κόσμο”, διατηρούν μια θετική στάση. Παρ’όλη την ασυνεννοησία και τις αποτυχίες.

Φτάσε πρώτη στο σημείο που έχετε δώσει ραντεβού και πλήρωσε με μετρητά

Η συμβουλή είναι η εξής: Αν πρόκειται για blind date, απλά φτάσε πιο νωρίς και πλήρωσε το πρώτο σου ποτό με μετρητά από την αρχή για να μπορείς να κάνεις γρήγορη έξοδο. Αν χρειαστεί. Ναι ακούγεται extrreme, αλλά αν τα πράγματα πάνε τραγικά άσχημα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι να πληρώσεις το λογαριασμό σου.

Προτίμησε κάτι πέραν του ποτού

Μια άλλη δραστηριότητα θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις τον άνθρωπο απέναντί σου καλύτερα. Μια συναυλία, ένας αγώνας μπάσκετ, ένα stand up comedy. Οι επιλογές είναι πολλές και αρκετά πιο ενδιαφέρουσες από δύο άτομα απέναντι σε ένα τραπέζι με μπύρες στο χέρι.

Μη σκιπάρεις τον ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου για τον οποιονδήποτε

Δώσε ευκαιρία για δεύτερο ραντεβού σε κάποιον που πραγματικά πέρασες όμορφα και σε έχει όντως ιντριγκάρει ώστε να τον μάθεις καλύτερα. Μην πουλάς τόσο εύκολα το βράδυ αγκαλιά με το κατοικίδιό σου βλέποντας Netflix ή μιλώντας με τον κολλητό σου στο τηλέφωνο.

Πάρε την online persona του άλλου σοβαρά

Αν τσατάρεις με κάποιον ο οποίος δε δείχνει να ενδιαφέρεται να σε μάθει πραγματικά, μη θεωρείς ότι από κοντά θα είναι καλύτερος. Σου δείχνει ακριβώς αυτό που είναι και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Από ό,τι φαίνεται, πουθενά.

Μάθε πότε να αγνοείς τις συμβουλές των άλλων

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε σχέση ξεχωριστή. Ό,τι δούλεψε για κάποιον, μπορεί για κάποιον άλλο να είναι άχρηστο. Η κριτική σκέψη είναι χρήσιμη και εδώ.

Αναθεώρησε το κίνητρό σου

Προσπάθησε να δεις τα ραντεβού σαν ευκαιρίες για να βγεις έξω και να πιεις ένα ποτάκι, γιατί θα έβγαινες για ένα ποτό ούτως ή άλλως. Αν υπάρξουν πυροτεχνήματα, τέλεια! Αν δεν υπάρξουν, τουλάχιστον τσέκαρες εκείνο το νέο μπαρ που διαβάζεις παντού.

Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό

Βγες έξω με ανθρώπους που δεν είναι ο τύπος σου. Η έλξη μπορεί να έρθει με διάφορες μορφές. Ακόμα και με κάποιον που δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για τις εκπλήξεις ζούμε στην τελική.

Να θυμάσαι ότι το πράγμα είναι αμφίδρομο

Το πρώτο ραντεβού είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα άτομο. Όχι μια πρόκληση να το κερδίσεις. Κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου. Σου αρέσει; Πώς σε κάνει να νιώθεις; Μην παθαίνεις εμμονή με το feedback του χωρίς να ακούς τις δικές σου ανάγκες.

Μην αγχώνεσαι για μικρά πράγματα

Μην προσπαθείς να είσαι τέλεια, θυσιάζοντας την αυθεντικότητά σου. Στην τελική τα μικρά πράγματα δεν θα ξενερώσουν κάποιον που νιώθει πραγματικό connection μαζί σου.

Βγες σαν να είσαι σε διακοπές

Όταν είσαι σε ραντεβού, προσπάθησε να ανασύρεις τον εαυτό των διακοπών. Τι σημαίνει αυτό; Σκέψου χαλαρά, αυθόρμητα και ανοίξου σε νέες εμπειρίες.

Τσέκαρε τα σημάδια

Αν φλερτάρεις online τσέκαρε βασικά σημάδια στο προφίλ του. Φράσεις όπως “μη φέρεις drama” είναι απαγορευτικές. Ακόμα και αν είναι κάτι που δεν αφορά εσένα σαν προσωπικότητα, αυτόματα σου αποκαλύπτει μια αρνητική προδιάθεση απέναντι στις γυναίκες. Και αυτό ούτε cool είναι, ούτε απαραίτητα ερωτεύσιμο.

Είναι ΟΚ το να μη σε νοιάζει να φλερτάρεις

Δεν ασχολείσαι με dating apps. OK. Δε σε νοιάζει να φλερτάρεις; ΟΚ. Είσαι περισσότερο focused στο να φροντίσεις τον εαυτό σου; ΟΚ και μπράβο κιόλας.

Δες το σαν εμπειρία

Το να μαθαίνεις τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη είναι ενδιαφέρον, ακόμα και αν δεν οδηγεί κάπου. Στη χειρότερη, θα έχεις να λες μια (ακόμα) αστεία ιστορία στους φίλους σου.


featured image: Elite Daily