Η συμβουλή που χρειάζεσαι με βάση το ζώδιό σου:

Κριός

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, συνδέεται με το κεφάλι, τον εγκέφαλο και το πρόσωπο. Είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους, που συχνά προκαλούνται από το overthinking και το υπερ-ενεργητικό μυαλό του. Οι από τη φύση τους ηγέτες, Κριοί, θα πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να είναι δραστήριοι και να παραμείνουν υγιείς. Το σώμα τους είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να φτάσουν τις φιλοδοξίες τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό, τα αυτιά, το λάρυγγα. Είναι επιρρεπής σε κρυώματα, μολύνσεις στα αυτιά και πονόλαιμους. Αυτό το ζώδιο της γης αγαπάει τα λεπτά πράγματα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού. Χρειάζεται λοιπόν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά την ποιότητα όσων τρώει και να μην υπερβάλλει. Πρέπει να κάνει την προσπάθεια να επιλέγει οργανικά τρόφιμα, για να προσφέρει το καλύτερο στον οργανισμό του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τους πνεύμονες, τους ώμους και τα χέρια. Γενικά, οι Δίδυμοι είναι είτε χαλαροί και επικοινωνιακοί, είτε μες στο άγχος. Πρέπει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αγαπούν τη μάθηση και θα τους έκανε πολύ καλό το να μάθουν κάτι καινούργιο. Οπότε το να ξεκινήσουν μαθήματα για μια νέα γλώσσα ή μια τέχνη θα ήταν η καλύτερη ένδειξη self love.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κυβερνούν το στήθος, το στομάχι. Έτσι προβλήματα πέψης συχνά τους απασχολούν. Αυτό το συναισθηματικό ζώδιο θα ωφεληθεί πολύ από ένα άνετο και cozy περιβάλλον στο σπίτι, όπου θα νιώθει ασφαλές.

Λέων

Ο Λέων συνδέεται με την καρδιά, την πλάτη, τη σπονδυλική στήλη και το αίμα. Δεδομένου ότι είναι πιο ευάλωτα σε θέματα υψηλής πίεσης και καρδιακών παθήσεων, θα πρέπει να κάνουν το mindfulness τρόπο ζωής. Ο διαλογισμός είναι ένας τέλειος τρόπος. Ωστόσο, ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, έχει τρομερή ενέργεια και ενθουσιασμό. Για την εκτόνωση λοιπόν θα του έκανε καλό το να εγγραφεί σε ένα workout group για να εκτονώσει όλη αυτή την ένταση.

Παρθένος

Η Παρθένος κυβερνά την κοιλιά και το λεπτό και παχύ έντερο. Έτσι οι Παρθένοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με το φαγητό. Θα πρέπει να τιμούν την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους και να βρουν μια διατροφική ρουτίνα και μια προπόνηση που να τους ταιριάζει απόλυτα. Ωστόσο θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν ένα μέτρο ώστε να μην τους γίνουν όλα αυτά εμμονή.

Ζυγός

Ο Ζυγός συνδέεται με νεφρά, τα ζωτικά όργανα που επεξεργάζονται το φαγητό και το δέρμα. Αυτό το ζώδιο του αέρα πρέπει να τρώει βαριές τροφές μετά από σοβαρή σκέψη. Ώστε να μην “ταράξει” το σώμα του. Επίσης, ο Ζυγός είναι επιρρεπής στο ξηρό δέρμα, οπότε το νερό θα τον βοηθήσει πολύ σε αυτό. Καθώς κυνηγάει μονίμως την αρμονία, θα μπορούσε να ψάξει λίγα πράγματα παραπάνω για το feng shui και να τα εφαρμόσει στο χώρο του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνά: ουροδόχο κύστη, γεννητικά όργανα, αναπαραγωγικό σύστημα και ορμόνες. Όταν αυτό το έντονα συναισθηματικό ζώδιο δε λειτουργεί σωστά, συχνά βασανίζεται από ορμονικά θέματα. Οι Σκορπιοί θα έπρεπε προσπαθούν πολύ να εξερευνήσουν το συναισθηματικό βάθος και να εξασκήσουν τη δυνατότητά τους να συγχωρούν όποτε είναι απαραίτητο.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνά: τους γοφούς, τους μηρούς, τα ισχιακά νεύρα και, παραδόξως, την όραση. Οι Τοξότες λοιπόν είναι κάπως επιρρεπείς σε ατυχήματα. Θα ωφελούνταν πολύ από την επαφή με τη φύση, σε μια δραστηριότητα που να περιέχει και λίγη περιπέτεια. Στην τελική, αυτό το ζώδιο λατρεύει να ταξιδεύει και να εξερευνά.

Αιγόκερως

Κόκαλα, γόνατα και αρθρώσεις είναι οι βασικές περιοχές του Αιγόκερου. Έτσι θα πρέπει να κάνει προσπάθεια να φροντίσει πραγματικά τον εαυτό του. Ξεκινώντας με το ασβέστιο, φυσικά. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη γυμναστική, ένας Αιγόκερως θα πρέπει να ψάξει δραστηριότητες που να έχουν να κάνουν με στόχους. Το στοιχείο του. Το να προπονηθεί για τον επόμενο μαραθώνιο θα ήταν μια ιδανική επιλογή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος συνδέεται με τα κάτω άκρα, τους αστραγάλους, την κυκλοφορία και είναι ταλαιπωρείται συχνά από πρησμένα άκρα. Αυτό που θα ωφελήσει αυτό το σπάνιο και επαναστατικό ζώδιο είναι μια unique προπόνηση, που λίγοι μόνο γνωρίζουν.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς κυβερνά τα πόδια και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως όταν έχει άγχος ή κυριεύεται από τα συναισθήματά του, είναι πιθανό να αρρωσταίνει και σωματικά. Θα τον ωφελήσει το να έχει μια καθημερινή ρουτίνα, την οποία να ακολουθεί πιστά. Έτσι δε θα χάνει το “δρόμο” του και δε θα ταλαιπωρεί το σώμα του μαζί με το μυαλό του.


featured image: Elite Daily