Η αλήθεια είναι ότι η Kendal, από τις νεότερες εκπροσώπους της οικογένειας Kardashian-Jenner, διαφέρει αρκετά από την υπόλοιπη οικογένειά της. Παρόλο που βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας, το μακιγιάζ της δεν είναι τόσο φορτωμένο. Σε όλες της τις εμφανίσεις, η βάση του προσώπου της είναι από ανύπαρκτη έως φρέσκια και λαμπερή.

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από τις προσεγμένες αλλά ταυτόχρονα τόσο φυσικές εμφανίσεις της; Την απάντηση μας δίνει η επί χρόνια προσωπική make-up artist της Jenner, Mary Phillips. Αν περιμένεις κάποιο ακριβό προϊόν ή ενδεχομένως μια πανάκριβη θεραπεία, γελιέσαι.

teenvogue.com

Σύμφωνα με τη Phillips, πίσω από τις dewy, λαμπερές, φυσικές εμφανίσεις της Jenner κρύβεται η ενυδατική κρέμα προσώπου της. Και πριν βιαστείς να κρίνεις την «πρωτοτυπία», σου έχουμε νέα.

Προφανώς και η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας πριν από κάθε μακιγιάζ αποτελεί μονόδρομο για foundation που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Αλλά δεν σταματά εκεί η χρησιμότητά της. Μέσα στη διάρκεια της μέρας, η κρέμα μπορεί να ανανεώσει το μακιγιάζ μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η make-up artist στο Allure, παίρνει λίγο από το προϊόν το τοποθετεί σε ένα μαλακό, φουντωτό πινέλο και το εφαρμόζει απαλά πάνω από το μακιγιάζ της Jenner. Το trick αυτό μπορεί να δώσει ένα extra boost στη φρεσκάδα και διάρκεια του μακιγιάζ, χωρίς να πάρει τίποτα από την κάλυψη που έχουμε χτίσει.

Ένας άλλος τρόπος όπου η Phillips τοποθετεί ως προϊόν makeup την ενυδατική κρέμα, είναι ως highlighter. Η στρατηγική τοποθέτησή της στην κορυφή των ζυγωματικών κάνει θαύματα στο μακιγιάζ της Jenner. Ουσιαστικά τραβάει την προσοχή στα σημεία αυτά, κάνοντας τα χαρακτηριστικά να δείχνουν πιο ανορθωμένα. Η ενυδατική κρέμα προσφέρει το αποτέλεσμα την λάμψης εκ των έσω, που είναι το ζητούμενο. Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας αλλά και τα έντονα, μεταλλικά προϊόντα λάμψης τονίζουν πιθανές ατέλειες και ανιχνεύονται πανεύκολα πάνω στο δέρμα.


Featured image: allure.com