Οι παρακάτω ζωδιακοί συνδυασμοί μπορεί να έχουν ένα ενδιαφέρον πρώτο ραντεβού, αλλά η πιθανότητα μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ τους περισσότερο σαν ανέκδοτο ακούγεται.

Κριός + Κριός

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι η ψυχή του πάρτυ. Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει χώρος μόνο για ένα τέτοιο πλάσμα. Έτσι, ένα ζευγάρι Κριών μπορεί να μεταφραστεί σε πάθος και σε πολύ (πάρα πολύ) καλό σεξ. Παρόλο λοιπόν που το πρώτο τους ραντεβού θα είναι υπέροχο, ο μόνιμος ανταγωνισμός θα τους εξαντλήσει μακροπρόθεσμα.

Ταύρος + Υδροχόος

Ο Ταύρος σπάνια ξεφεύγει από την παράδοση. Παρόλο που μπορεί να κάνει παρέα με τον ασυμβίβαστο και ανεξάρτητο Υδροχόο, αυτοί οι δύο θέλουν άλλα πράγματα από μια σχέση. Ο σταθερός Ταύρος χρειάζεται κάποιον να βασιστεί. Ο δημιουργικός Υδροχόος θέλει έναν άνθρωπο που να πηγαίνει με το flow. Μπορεί αυτοί οι δύο να περάσουν όμορφα σε ένα ραντεβού, αλλά οι διαφωνίες θα φανούν από νωρίς.

Δίδυμοι + Καρκίνος

Ο συμπονετικός Καρκίνος χρειάζεται το χρόνο του για να μάθει κάποιον. Του αρέσει να είναι άνετος και να περνάει χρόνο στο σπίτι. Θέλει να χτίσει κάτι σταθερό και χρειάζεται στήριξη. Από την άλλη ο εξωστρεφής και ευπροσάρμοστος Δίδυμος είναι παρορμητικός, χάνεται συχνά και μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να νιώθει μόνος.

Λέων + Αιγόκερως

Είναι και οι δύο έντονοι χαρακτήρες . Ο Λέων αγαπάει τις μεγάλες χειρονομίες και ζει για το τώρα. Στον Αιγόκερω θα φανεί απλά ανεύθυνος. Μπορεί να πιούν ένα ποτήρι κρασί συζητώντας και περνώντας όμορφα, αλλά μετά από αυτό δεν υπάρχει μέλλον.

Παρθένος + Τοξότης

Παρόλο που είναι πολύ δυνατά ζώδια και τα δύο, χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο τους ραντεβού έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε περιπέτεια και πνευματικότητα. Μετά από κάποια στιγμή όμως θα νιώθουν ότι μιλούν εντελώς διαφορετικές γλώσσες. Ο Τοξότης θα χρειάζεται ενθουσιασμό και μπορεί να νιώθει ότι ο οργανωτικός Παρθένος του τον στερεί.

Ζυγός + Ζυγός

Ο Ζυγός χρειάζεται κάποιον που να ζει για να τον αγαπάει. Μπορεί να μοιάζουν, αλλά το να χρειάζονται και οι δύο όλη την προσοχή πάνω τους, κάνει δεδομένο ότι κάποιος από τους δύο τελικά θα τη στερείται. Στην αρχή η σχέση τους θα είναι κινηματογραφικά ρομαντική. Στο τέλος όμως θα νιώθουν παραμελημένοι ο ένας από τον άλλο.

Η αστρολογία είναι αστρολογία και η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό κάνει τον έρωτα τόσο ενδιαφέρον.

Διάβασε επίσης: Η αστρολογία έχει μια κάπως τρομακτική θεωρία για τους serial killers

Featured image: elitedaily.com