Φήμες λένε πως εάν καταφέρεις να επιβιώσεις μετά από αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε, θα μπορέσεις να καταφέρεις τα πάντα. Εντάξει, μπορεί να είναι κάπως δραματικό αυτό, αλλά σίγουρα αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για πολλούς.

Είναι και επίσημα η τελευταία εβδομάδα της σεζόν του Σκορπιού μέχρι να εμφανιστεί ο Τοξότης. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, ο Άρης θα οδηγήσει σε απροσδόκητες εκρήξεις, σύγκρουσης και παρορμητικές λήψεις αποφάσεων.

Παρόλα αυτά, αυτή η εβδομάδα θα είναι η καλύτερη εβδομάδα για τα παρακάτω 3 τυχερά ζώδια.

Σκορπιός

Η σεζον του Σκορπιού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ειδικά για τον Σκορπιό. Και αυτή την εβδομάδα, μπορεί να βιώσει κάποιες αρκετά έντονες αλλαγές στην προσωπική του ζωή και στις σχέσεις του. Ωστόσο, αντί να θεωρεί αυτές τις αλλαγές ως απώλεια, πρέπει να τις σκεφτεί περισσότερο ως απελευθέρωση. Αυτή την εβδομάδα, απελευθερώνεται από συνεργασίες που μπορεί να μην αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό του.

Αν θέλεις περισσότερα από τη ζωή σου Σκορπιέ, είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Κανείς δεν κάνει τις αλλαγές καλύτερα από εσένα, γι’ αυτό εμπιστεύσου την ανθεκτικότητά σου και την ικανότητά σου να συγχωρείς και να προχωράς.

Τοξότης

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αισθάνεται μια κούραση ή υπνηλία. Ο ήλιος κινείται μέσα από τον 12ο οίκο της πνευματικότητάς του, ενθαρρύνοντάς τον να κοιτάξει μέσα του, να αγκαλιάσετε τον κόσμο των ονείρων του και να θεραπεύσει τον εαυτό του. Ωστόσο, μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Τοξότη στις 21 Νοεμβρίου, μπορεί να αρχίσει να νιώθει ξανά ότι βρίσκει τον εαυτό του.

Όταν ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό του, εκτοξεύει κάτι που ονομάζεται «ηλιακή επιστροφή», που είναι μια ισχυρή στιγμή για να επανασυνδεθεί με την αυτοπεποίθησή του και να βρει τη δύναμη στις μοναδικές και αδιαμφισβήτητες ιδιότητές του.

Αιγόκερως

Αν κάποιος αγαπά τη ζωή πολύ αυτή την εβδομάδα, είναι ο Αιγόκερως. Η Αφροδίτη κινείται στον Αιγόκερω, κάνοντάς τον να νιώθει σαν το επιθυμητό άτομο εν ζωή. Και όταν η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον καινοτόμο και αναζωογονητικό Ουρανό στις 19 Νοεμβρίου, μπορεί να ανακαλύψει μια νέα μορφή αγάπης και ρομαντισμού. Μπορεί να αισθάνεται έκπληξη από το ποιον (ή τι) βρίσκει ελκυστικό, κάτι που τον παρακινεί να πάει την ερωτική του ζωή σε μια νέα κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που ξέρουν καλά τι σημαίνει αποταμίευση