Αναρωτιέσαι για ποιο λόγο μπορεί να οδηγηθεί στην απιστία το κάθε ζώδιο; Διάβασε παρακάτω γιατί μπορεί να απατήσει τελικά τον σύντροφό του το καθένα από αυτά.

Κριός

Ο Κριός ζει για το κυνήγι. Δηλαδή αν κάποιος του αρέσει πολύ ή θα τον κερδίσει ή το άτομο που κυνηγάει θα φτάσει σε σημείο να τον μπλοκάρει. Το καλό με τον Κριό είναι πως είναι ειλικρινής. Έτσι, σπάνια θα απατήσει. Αν δεν σε γουστάρει άλλο, απλά θα στο πει. Αν ωστόσο σε απάτησε, προφανώς κάτι άλλο του κίνησε το ενδιαφέρον, και ξεκίνησε το κυνήγι του για ακόμα μια φορά. Γενικά ερωτεύεται εύκολα και γρήγορα. Όσο γρήγορα βαριέται.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιστό πλάσμα. Όταν μπαίνει σε μια σχέση αφιερώνεται και έχει απίστευτη υπομονή. Αγαπάει με αφοσίωση ή στη χειρότερη, βαριέται να χωρίσει. Ο Ταύρος δεν απατάει. Αν μάθεις πως σε απάτησε ή πρόκειται για φήμη ή έχει πλανήτες στους Διδύμους.

Δίδυμοι

Θα είμαστε ειλικρινείς. Αν ένα ζώδιο έχει την τάση να απιστεί, συνεχώς, αυτό είναι οι Δίδυμοι. Τους αρέσει να πειραματίζονται και να έχουν συνεχώς νέες εμπειρίες με καινούργιους ανθρώπους. Επίσης, λένε ψέματα, συνήθως για να καλύψουν τις απιστίες τους. Αν ένας Δίδυμος σε απατήσει, φύγε και μην ξανακοιτάξεις πίσω. Αν δει ότι τον παίρνει θα το ξανακάνει. Κάπου εδώ να πούμε πως αν ένας Δίδυμος σε γουστάρει πραγματικά, μπορεί να είναι απόλυτα πιστός. Αλλά αυτό είναι σπάνιο. Πολύ σπάνιο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Σε μια σχέση έχει ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά. Αν σε απάτησε, προφανώς δεν του προσέφερες αυτά τα δυο πράγματα. Επίσης, είναι χειριστικός. Αν σε απάτησε, μάλλον το έκανε με τον καλύτερο φίλο σου ή κάποιον που μισείς.

Λέων

Ο Λέων θεωρείται πιστός, αλλά οι πιθανότητες να το κάνει είναι αρκετές. Θα απιστήσει κυρίως γιατί δεν νιώθει να τον εκτιμάς ή να τον θαυμάζεις όσο θα ήθελε. Μην ξεχνάς πως το θέμα του είναι ο σύντροφός του να “ταΐζει” το τεράστιο εγώ του. Αν απατήσει, θα νιώσει άσχημα, αλλά δε θα το παραδεχτεί ποτέ. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου με αυτό το ζώδιο είναι πως πάντα βάζει τον εαυτό του πάνω από τους άλλους. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

7 αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείς για την απιστία
STOCKSY

Παρθένος

Ο Παρθένος κυνηγάει την τελειότητα ακόμα και στις σχέσεις του. Το να βρίσκει τα ελαττώματα των άλλων είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του και η αλήθεια είναι πως εντοπίζει και πράγματα που δεν είναι εμφανή. Θα απατήσει με κάποιον που έχει “καλύτερα” ελαττώματα. Θα απιστήσει χωρίς πολλές τύψεις γιατί το κάνει για να τσεκάρει αν ο άλλος αξίζει. Είναι πείραμα η απιστία για τον Παρθένο.

Ζυγός

Ο Ζυγός ανήκει γενικά στην κατηγορία των ζωδίων που απιστούν. Για εκείνον, η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη έρωτα. Είναι κυριολεκτικά ερωτευμένος με το να είναι ερωτευμένος. Συνήθως απιστεί είτε επειδή ερωτεύτηκε κάποιον άλλο είτε επειδή -κακά τα ψέματα- δεν παίρνει ώριμες αποφάσεις. Δεν ξέρει τι θέλει και αυτό οδηγεί σε μπερδέματα στα ερωτικά του.

Σκορπιός

Οι λόγοι είναι δύο:

  1. Ήθελε να δει αν θα τη βγάλει καθαρή, και μάλλον τα κατάφερε.
  2. Ήθελε να τσεκάρει αν ενδιαφέρεσαι για εκείνον, οπότε το έκανε για να ζηλέψεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπάει τη ζωή. Όλο το vibe του τον κάνει ελκυστικό και φέρνει συνεχώς ανθρώπους στη ζωή του. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως καταλήγει να πληγώνει περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Κυνηγάει την ελευθερία και η αλήθεια είναι πως αν κάνατε σχέση, μάλλον τον πίεσες αρκετά για αυτό. Απατάει πολύ, αλλά δεν του αρέσει να πληγώνει τους άλλους. Καταπιέζεται στις σχέσεις, αλλά όταν αγαπάει είναι ικανός να μένει εκεί για να δει μήπως όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Αυτή η τακτική τον οδηγεί σε ακόμα περισσότερες απιστίες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι απλοί άνθρωποι, αλλά δε δείχνουν τα συναισθήματά τους και δύσκολα εκφράζουν την αγάπη τους. Αν κάνεις βλακεία απλά θα σε χωρίσουν. Θα απατήσουν σπάνια, είναι πολύ απασχολημένοι για να έχουν χρόνο για τέτοια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι παρεξηγημένα άτομα από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Έχουν την ταμπέλα των παράξενων και νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανείς. Έτσι, είναι άνετοι με τη μοναξιά και το να είναι single. Δύσκολα θα απιστήσουν, ειδικά αν ο σύντροφός τους τους καταλαβαίνει πραγματικά.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες στον έρωτα είναι ονειροπόλοι. Φορούν τα ροζ γυαλιά τους και δε βλέπουν ελαττώματα στον άνθρωπο που έχει μπει στο ραντάρ τους. Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά ναι, απατούν. Αν βρουν τελικά τα ελαττώματα και αντιληφθούν πως ο άλλος δεν είναι αυτό που ονειρεύονται, θα ψάξουν αλλού τον ιδανικό σύντροφο.

featured image: Elite Daily