Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερου και στο τέλος της θα έρθει μία νέα σελήνη. Σε αυτές τις προβλέψεις, θα δούμε σε ποιον τομέα θα επηρεάσουν τον κάθε ένα μας αυτά τα δύο αστρο-νομικά- λογικά γεγονότα και πώς μπορούμε να συμβαδίσουμε την ενέργειά μας, μαζί τους.

Όταν έχουμε νέα σελήνη και το φεγγάρι ετοιμάζεται να γεμίσει, έτσι και εμείς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε μία καινούργια κατάσταση, που θα ολοκληρωθεί την πανσέληνο. Τι καλύτερο λοιπόν να συμβεί στην αρχή του έτους, όταν οι περισσότεροι βάζουμε νέους στόχους!

Φανείτε γενναιόδωροι με τον εαυτό σας και βάλτε σαν στόχο τα μεγαλύτερα όνειρά σας, αλλά με σοβαρότητα και δομή, γιατί αυτό ζητάει το ζώδιο του Αιγόκερου.

Παρακάτω θα σας μιλήσω για τον τομέα της ζωής σας στον οποίο γίνεται η νέα σελήνη, έτσι ώστε να μπορέσετε να «συνδεθείτε» ευκολότερα με το σύμπαν, σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας!

ΚΡΙΟΣ

Το νέο έτος ξεκινάει δυναμικά και με μεγάλες επαγγελματικές βλέψεις για εσάς. Όσοι έχετε μία καριέρα χτισμένη έως τώρα, υπάρχει η πιθανότητα αν το θέλετε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Για παράδειγμα, να σας προτείνουν για προαγωγή ή μία θέση που θα είστε κοινωνικά ανώτερα από ό,τι τώρα. Προτάσεις που σας είχαν κάνει παλιότερα, επιστρέφουν για να τις αναθεωρήσετε και να δείτε αν τελικά πληρούν τις προϋποθέσεις που εσείς θέλετε. Θυμηθείτε να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας. Η νέα σελήνη, σας ευνοεί σε θέματα καριέρας και της εικόνας που δείχνετε στην κοινωνία. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ένας γάμος ή η απόκτηση φήμης στον τομέα του. Ευνοεί ακόμη και στα νέα ξεκινήματα, εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την έως τώρα καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιστροφές προτάσεων από το εξωτερικό επανεξετάζετε αυτήν την περίοδο αγαπημένοι Ταύροι. Ό,τι σας είχα πει τις προηγούμενες εβδομάδες, έρχεται ξανά στη ζωή σας. Μπορεί την πρώτη φορά να σας είχε ξεφύγει κάτι, οπότε δείτε το σα μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είχατε κάποιο φλερτ ή μεγάλο έρωτα που έχει να κάνει με το εξωτερικό, επιστρέφει και αυτός, ίσως για μια δεύτερη ευκαιρία. Η νέα σελήνη σάς κάνει να έχετε την ανάγκη να αναπτύξετε τον κύκλο σας, να κάνετε ταξίδια ή να έρθετε σε επαφή με μακρινούς συγγενείς που έχετε καιρό να μιλήσετε.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να αναπτύξετε την επιθυμία να ασχοληθείτε και να μάθετε περισσότερα πράγματα σε σχέση με κάποια ανώτερη γνώση από αυτήν που ήδη έχετε, για παράδειγμα να διαβάσετε για τον στωικισμό, τη θρησκεία και γιατί όχι, για την αστρολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έλεγα πως για εσάς η καινούργια χρονιά ξεκινάει με έσοδα που προέρχονται από την εφορία ή κάποιο άλλο ταμείο του κράτους, άρα με χαμόγελα σας βλέπω. Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο καθώς αυτή η επιστροφή γίνεται σε ένα ζώδιο που δε φημίζεται για την απλοχεριά του. Ένας άλλος τρόπος που μπορεί να σας έρθουν χρήματα είναι από μία απρόσμενη κληρονομιά (εντάξει, τι να κάνουμε, μέσα στη ζωή είναι και αυτά). Η νέα σελήνη θα σας κάνει να επανεκτιμήσετε όσα έχετε, υλικά αλλά και πνευματικά. Θα σας αναγκάσει να έρθετε σε επαφή με το δημόσιο και αν μπλέξεις μαζί τους, Θεός φυλάξοι!

Αυτό που θα σας πρότεινα είναι να βγάλετε την ενέργειά σας στον σεξουαλικό σας σύντροφο καθώς η αύξηση την σεξουαλικής επιθυμίας θα είναι αρκετά έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεμένοι μου, το έτος ξεκινάει με επιστροφές, δυστυχώς όχι χρημάτων αλλά πρώην και εντάξει αν το θέλετε, το θέμα είναι ότι μπορεί να γυρίσουν και σχέσεις που δε σας έκαναν καλό. Δείτε το, επεξεργαστείτε το και αποφασίστε αν τους θέλετε ή όχι. Αυτά δημιουργεί η ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε μία ενδοσκόπηση, να έρθετε σε επαφή με τις ανάγκες που πραγματικά έχετε. Η νέα σελήνη από την άλλη, ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Δηλαδή είναι μία περίοδος που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργιες επαγγελματικές σχέσεις, φιλικές και γιατί όχι, και ερωτικές. Εξάλλου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε και έντονο το συναίσθημα του να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε λιγάκι. Οι σχέσεις λοιπόν όλων των ειδών αλλάζουν ή έρχονται καινούργιες. Πρότασή μου είναι να αφήσετε το «παλιό» και να επικεντρωθείτε στα καινούργια που έρχονται!

ΛΕΩΝ

Το νέο έτος για εσάς ξεκινάει με όλο το ενδιαφέρον σας στραμμένο στην καθημερινότητά σας και την υγεία σας, που αυτήν την περίοδο φαίνεται και τα δύο να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η αναδρομή της Αφροδίτης, σας κάνει να ξανακοιτάξετε κάποια θέματα υγείας που είχατε αμελήσει το προηγούμενο διάστημα ή να σκεφτείτε αν το επάγγελμα που κάνετε για να βγάλετε τα προς το ζην σάς ταιριάζει. Επίσης, μπορεί να αναθεωρήσετε και κάποια διατροφή που κάνατε τόσον καιρό και είδατε ότι τελικά δεν σας ταιριάζει. Αν είχατε πάρει κάποιο κατοικίδιο το προηγούμενο διάστημα είναι πιθανό να έχετε δεύτερες σκέψεις, για το αν πραγματικά θέλετε να το κρατήσετε.

Η νέα σελήνη για εσάς, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να οργανώσετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει, είναι να σας δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο ή γενικότερα να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαζί με τη νέα χρονιά που ξεκινάει, αγαπημένοι μου Παρθένοι, κάποια φλερτ που είχατε το προηγούμενο διάστημα (και ίσως κάποια από αυτά να είχαν εξαφανιστεί χωρίς ίχνος ζωής) σας τα φέρνει πάλι η ανάδρομη Αφροδίτη για να δείτε αν άξιζε ο κόπος να ασχοληθείτε. Η νέα σελήνη θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο να κάνετε κάτι δημιουργικό που αγαπάτε πολύ, όσο και στα παιδιά σας. Θα σας ανοίξει την καλλιτεχνική σας διάθεση και να δημιουργήσετε – από ένα βιβλίο που θέλετε να γράψετε μέχρι και οτιδήποτε έχει να κάνει με δημιουργία προσωπική που σας προσφέρει χαρά. Η επιθυμία σας για αυτοεκτίμηση θα χτυπήσει κόκκινο και θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε.

Αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, ήρθε η ώρα να αναδείξετε αυτά σας τα ταλέντα! Θα έχετε και την επιθυμία να ασχοληθείτε με τα παιδιά και να αισθανθείτε ξανά παιδιά μαζί τους. Τέλος, να σας πω ότι το ενδιαφέρον σας, μπορεί να στραφεί και προς τα τυχερά παιχνίδια και το καζίνο.

ΖΥΓΟΣ

Όλη αυτή η εβδομάδα θα έχει να κάνει με το σπίτι και τα άτομα της οικογένειάς σας. Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι από εσάς να έχετε την επιθυμία να αλλάξετε τον χώρο που κατοικείτε ή ακόμα και την επαγγελματική σας στέγη. Μπορεί να ακούσετε για έναν καλύτερο και μεγαλύτερο χώρο, όποτε να πάρετε και την απόφαση να μετακομίσετε. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα θελήσετε να αλλάξετε διακόσμηση στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Η ενασχόληση με τους γονείς σας θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα, όποτε και μέσα από εκείνους μπορεί να προκύψουν αυτές οι αλλαγές που σας λέω για τον χώρο που μένετε, ποιος ξέρει, μπορεί να θέλουν να σας δώσουν ένα ακίνητο πιο νωρίς από ό,τι εσείς υπολογίζατε.

Επίσης, είναι μία περίοδος που μπορεί να έχετε και τα λεγόμενα déjà vu. Όπως και να κυλήσουν τα πράγματα, εμπιστευτείτε το σύμπαν, τις ενέργειές του και φυσικά το δικό σας ένστικτο. Έτσι, μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές, θα βγείτε κερδισμένοι και αναγεννημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη για εσάς, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε πράγματα που είχατε και παλαιότερα στο μυαλό σας με θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, την αλλαγή μεταφορικού μέσου ή ακόμα και τις σχέσεις που έχετε με τα αδέρφια και τους γείτονές σας. Η νέα σελήνη θα σας δημιουργήσει μία πνευματική, νοητική διέγερση και την επιθυμία να ξεκινήσετε κάτι που θα σας προσφέρει γνώση. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνετε μικρές εξορμήσεις εδώ γύρω για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Αν δεν έχετε μεταφορικό μέσο, τώρα θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο έντονα την απόκτησή του. Επίσης, θα ξεκινήσετε να έχετε μεγαλύτερη διάθεση για τσατ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα είστε δηλαδή σαν μικρά παιδάκια που θέλετε να επικοινωνείτε μέσω μηνυμάτων ή emails (πράγμα παράξενο για εσάς). Αφήστε τη νέα σελήνη να σας οδηγήσει και ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στον περίγυρό σας θα αλλάξει προς το καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα για επαναξιολόγηση όλων όσων αποκτήσατε το τελευταίο διάστημα, υλικών αλλά και ψυχικών. Η ανάδρομη Αφροδίτη σάς κάνει να ξανασκεφτείτε αν αυτά που σας ήρθαν τα χρειάζεστε πραγματικά ή αν φανήκατε πλεονέκτες. Κανείς άλλος δεν μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση για εσάς, οπότε καθήστε με τον εαυτό σας και κάντε μία πολύ ωραία και ειλικρινή κουβέντα για το τι θέλετε και τι όχι. Η νέα σελήνη για εσάς, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στα οικονομικά και στις προσωπικές σας αξίες, αν δηλαδή αυτά που πρεσβεύατε τόσον καιρό σάς ταιριάζουν ακόμα ή πλέον έχετε αλλάξει ρότα. Η επιθυμία σας για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων θα είναι έντονη, όπως και απόκτηση πραγμάτων που δεν είναι της καθημερινότητας.

Η αξιολόγηση των πηγών εσόδων σας είναι κάτι ακόμα στο οποίο θα στρέψετε την προσοχή σας. Με προσεκτικές κινήσεις και το σύμπαν με το μέρος σας, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς Αιγοκεράκια μου το τέλος της χρονιάς και η αρχή της νέας, σας πετυχαίνει σε φάση αλλαγών, τόσο του προσωπικού σας χώρου όσο και τον ατόμων που σας περιβάλουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη φροντίζει για την επαναξιολόγηση ατόμων που έχουν μπει το τελευταίο διάστημα στη ζωή σας και σας βοηθάει να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. Η νέα σελήνη βοηθάει σε όλο αυτό, καθώς σας κάνει να έχετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό και μία πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Θα σας προσφέρει περισσότερη ενέργεια. Θα συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και θα έρθετε σε επαφή με τα πραγματικά σας θέλω, χωρίς για λίγο να σκεφτείτε τα κοινωνικά πρέπει (λίγο λέω, μην περιμένουμε και θαύματα από εσάς).

Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας, τολμήστε το γιατί και αυτό είναι κάτι που το ζητάει η νέα σελήνη κα μόνο προς όφελός σας μπορεί να βγει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο νέος χρόνος εσάς σας βρίσκει με βαθιά ενδοσκόπηση της προηγούμενης χρονιάς. Οι μέρες το απαιτούν και σαν παιδιά του πλανήτη Ουρανού, ακούτε το σύμπαν και μπαίνετε σε μία εβδομάδα περισυλλογής και ενεργοποίησης του υποσυνείδητου. Η νέα σελήνη σας κάνει να έχετε διάθεση για μυστικές συνομιλίες ή σχέσεις που μπορεί να έχουν και έναν καρμικό χαρακτήρα. Είναι πολύ πιθανό να σας βγει και η ανάγκη να βοηθήσετε κάποιους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όλα αυτά θα σας προκαλέσουν την επιθυμία να παραμείνετε λίγο μόνοι σας, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επειδή προσωπικά το έχω κάνει αρκετά, θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου και να σας πως ότι είναι απόλυτα λυτρωτικό και δεν απαγορεύεται από κανέναν, να μείνετε μόνοι σας, ήσυχοι και στον χώρο σας. Ίσα-ίσα που θα βγείτε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι από αυτήν την απομόνωση.

Η επαφή με τον εαυτό μας είναι κάτι που οι ρυθμοί της ζωής δε μας το επιτρέπουν, αλλά εσείς αρπάξτε αυτό το δώρο που σας φέρνει το σύμπαν και εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ

Καινούργια χρονιά μπαίνει και μαζί με αυτήν έρχονται και καινούργια άτομα στη ζωή σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει να δείτε κάποιους φίλους με άλλο μάτι και να δείτε αν τελικά τους θέλετε στη ζωή σας ή όχι. Από την άλλη, η νέα σελήνη έρχεται να αναπληρώσει αυτό το κενό που θα δημιουργηθεί στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να «ανοίξετε» των κύκλο γνωριμιών σας και να ενταχθείτε σε νέες ομάδες που δεν είχατε σκεφτεί παλαιότερα ότι μπορεί να ταιριάζατε. Όχι μόνο εσείς θα έχετε αυτήν την ανάγκη, αλλά και οι γύρω σας θα αρχίσουν να σας προσκαλούν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αφήστε πίσω το συμπονετικό ψαράκι που κρύβεται μέσα σας και απολαύστε τα δώρα που σας φέρνει το σύμπαν μέσα από τους φίλους και τους γνωστούς.

Αν είστε από εκείνους που θέλετε να ασχοληθείτε με ένα ομαδικό άθλημα ή έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είναι και αυτός ένας ωραίος τρόπος να επεκτείνετε τον κύκλο σας.