Για τα ζώδια που ακολουθούν, η συναισθηματική οικειότητα είναι το παν. Το να νιώθουν πως μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύντροφό τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια θα γνωρίζεις πολύ καλά πως σου είναι σημαντικό να ανοίγεσαι και να νιώθεις πως αυτό ακριβώς παίρνεις και πίσω: οικειότητα, εγγύτητα και ειλικρίνεια. Όχι παιχνίδια και μυστήρια.

Ταύρος

Ο κύριος στόχος του Ταύρου είναι να δημιουργήσει σταθερότητα στη δουλειά, στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις. Στα ερωτικά του, δε θέλει εκπλήξεις. Θέλει απλά εμπιστοσύνη και οικειότητα. Ενώ δεν αποκλείεται να έχει “περιπέτειες”, είναι ένα ζώδιο που προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις και δαπανά χρόνο για να μάθει καλύτερα τον άλλο. Οι μεγάλες συζητήσεις τον κάνουν να νιώθει πως έχει επικοινωνήσει πραγματικά με τον σύντροφό του.

Το πιο σημαντικό για έναν Ταύρο είναι να νιώθει πως μοιράζεται την ίδια ακριβώς ανάγκη για οικειότητα με τον άνθρωπο που έχει δεσμευτεί. Κυριολεκτικά, είναι στα καλύτερά του όταν νιώθει πως έχει κάποιον στον οποίο μπορεί να βασιστεί.

Καρκίνος

Λίγα είναι τα ζώδια που είναι γνωστά για την ευαισθησία τους. Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι αδιαμφισβήτητα o Καρκίνος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι απαραίτητη η οικειότητα σε συναισθηματικό επίπεδο για να νιώσει πραγματικά ΟΚ σε μια σχέση ένας Καρκίνος.

Ψάχνει κάποιον που να τον καταλαβαίνει πραγματικά, και που να ενδιαφέρεται να μάθει πώς ήταν η μέρα του. Λατρεύει να τον φροντίζουν και είναι πρόθυμος να ανταποδώσει αυτή την τρυφερότητα. Ίσως να το κάνει και με το παραπάνω μιας και έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την αξία της αγάπης. Ας μην ξεχνάμε πως ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που θα μιλήσει για γάμο, οικογένεια και την αγορά ενός σπιτιού. Όλα όσα του επιτρέπουν να βρει μια βάση και σταθερότητα, ένα comfort zone.

Σκορπιός

Εδώ έχουμε ένα παράδοξο. Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη σέξυ πλευρά του και για την προθυμία του να κάνει χαλαρές σεξουαλικές καθαρά σχέσεις όταν είναι single. Ωστόσο, σε ό,τι έχει να κάνει με την αφοσίωση σε ένα άτομο, θέλει να έρθει όσο πιο κοντά σε αυτό γίνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει απόλυτη ανάγκη την εμπιστοσύνη. Για αυτόν είναι το άλφα και το ωμέγα.

Οι Σκορπιοί θέλουν να νιώθουν ασφαλείς όταν είναι σε μια σχέση, και δε θα το καταφέρουν αυτό αν νιώθουν πως ο άλλος κάτι τους κρύβει ή διαστάζει γενικά να αφεθεί συναισθηματικά. Αν νιώσει περίεργα vibes ένας Σκορπιός είναι ικανός να μείνει ξύπνιος ολόκληρο το βράδυ από ανησυχία. Και αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από ό,τι χρειάζεται πραγματικά.

featured image: PS I Love You