Θες να μάθεις αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι ερωτικό και παθιασμένο; Λογικό. Εμείς απλά σου ευχόμαστε να ανήκεις ή να έχεις πλανήτες στα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά αυτό το καλοκαίρι;

Καρκίνος: κάνεις focus στα ερωτικά σου με πάθος

Είσαι έτοιμη να αφεθείς στο πάθος σου, Καρκίνε. Μαζί με αυτό το mood, είσαι πιο ψημένη από ποτέ να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα και να βγεις να παρτάρεις, μιας και η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, μπήκε σε ορθόδρομη πορεία και μπαίνει στο ζώδιό σου στις 7 Αυγούστου. Αυτό το καλοκαίρι, με τη λαμπερή επιρροή της Αφροδίτης και την πανσέληνο στον Υδροχόο (3 Αυγούστου), ο τομέας της οικειότητας, του σεξ και τον σχέσεων φωτίζεται για εσένα.

Παρθένος: έχεις ένα κρυφό crush και αυτό σε ανανεώνει

Τραβάς πάνω σου το φλερτ συνεχώς και χωρίς να προσπαθείς καν τελευταία. Είτε πρόκειται για έναν σέξυ συνεργάτη που σου αρέσει καιρό, ή απλά ένα νέο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου, ερωτικά θα είσαι busy αυτό το καλοκαίρι. Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος ο Ερμής, επηρεάζει τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων. Αυτά μέχρι μέσα Ιουλίου. Ωστόσο, μέχρι τότε δεν αποκλείεται να λάβεις μηνύματα από πρώην και τυχαίες συναντήσεις με άτομα το παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα αποφασίσεις αν αξίζουν τον χρόνο σου.

Τοξότης: αποδέχεσαι τα έντονα πάθη σου

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ρομαντισμό και την τοξικότητα. Ενώ λοιπόν ευνοούνται τα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Αρχικά, πρόσεξε το πώς σε κάνουν να νιώθεις τα άτομα που σε προσεγγίζουν ερωτικά και δεύτερον δε χρειάζεται να φοβάσαι πως η ιστορία θα επαναληφθεί. Ευτυχώς, είσαι σε θέση να εντοπίζεις τα αρνητικά μοτίβα του παρελθόντος σου, και ξέρεις τι κάνεις. Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, ο ερωτικός 8ος οίκος σου, αυτός του σεξ, θα πάρει φωτιά.

Ιχθύς: λάμπεις και φλερτάρεις περισσότερο από ποτέ

Απολαμβάνεις το να είσαι το κέντρο της προσοχής, σωστά; Αυτό το καλοκαίρι, τα ερωτικά σου θα είναι ενεργά, χάρη στον Καρκίνο που θα υποδεχτεί την Αφροδίτη. Θα βελτιώσεις την εμφάνισή σου, οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν, ειδικά τον Αύγουστο, οπότε ετοιμάσου να διαχειριστείς πολλές ερωτικές καταστάσεις. Απλά πρόσεξε να διαλέξεις τους πιθανούς παρτενέρ σου με σοφία.

featured image: Teen Vogue Πληροφορίες: Elite Daily