Κάποια ζώδια ερωτεύονται με γνώμονα την καλή εξωτερική εμφάνιση και ένα ωραίο χαμόγελο. Κάποια άλλα ζώδια πάλι, με βάση το μυστήριο, ενώ άλλα με την καλοσύνη. Τα παρακάτω ζώδια, πάντως, είναι εκείνα που θα ερωτευτούν ένα δυνατό ευφυές μυαλό.

Διάβασε ποια είναι τα ζώδια που θεωρούν την ευφυΐα το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό σε έναν ερωτικό σύντροφο.

Αιγόκερως

Σαν ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως δίνει το 110% του εαυτού του στη δουλειά του και πάντα στις υψηλές θέσεις των στόχων του βρίσκονται η ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, δεν συμβιβάζεται απλά με έναν “βολικό” άνθρωπο. Αντίθετα, προτιμά να περιμένει κάποιον που να του τραβήξει την προσοχή. Εννιά στις δέκα φορές, αυτός ο κάποιος είναι ένα έξυπνο άτομο, που εργάζεται σκληρά, ακριβώς όπως ο ίδιος. Αν σε ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως ερωτικά, φρόντισε να ενσωματώσεις στο φλερτ σου και τα highlights του CV σου.

Δίδυμοι

Πιθανότητα, γνώρισες τον Δίδυμο που σου αρέσει σε κοινή παρέα, σε κάποιο πάρτι του γραφείου ή σε ένα brunch με συναδέλφους. Λογικά, ήταν ο πιο επικοινωνιακός τύπος στον χώρο. Ο Δίδυμος περνά τον χρόνο του συλλέγοντας fun facts σχεδόν για τα πάντα, από την ιστορία μέχρι την ποπ κουλτούρα. Τον ελκύουν άνθρωποι που είναι εξίσου γρήγοροι και έξυπνοι, ακόμα και συναισθηματικά. Αν καταλάβει πως είσαι ακριβώς αυτό, δε θα διστάσει να ζητήσει τον αριθμό σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος δε στοχεύει απλά σε ένα τικ δίπλα σε ένα task που ολοκληρώθηκε. Ο Παρθένος στοχεύει στην τελειότητα. Θέλει να γίνει master του αντικειμένου του και όσων τον παθιάζουν, όσο καιρό κι αν του πάρει. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ερωτικές του σχέσεις, θέλει κάποιον που να έχει αφιερώσει χρόνο στο να μορφωθεί. Όχι απαραίτητα ακαδημαϊκά, αλλά και μόνος του. Κάποιον που να ζει για να μαθαίνει. Αν πιάσεις τη φιλοσοφική αναφορά που έκανε στο ραντεβού σας, μιλώντας για κλασικούς ποιητές, για bands και για ταινίες, θα τον κερδίσεις. Αδιαμφισβήτητα.

featured image: Elite Daily