Δεν έχουν όλοι την περιέργεια να γνωρίσουν την σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας. Δεν λατρεύουν όλοι ό,τι σχετίζεται με αληθινά εγκλήματα. Και η αλήθεια είναι πως για να βρίσκεις ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να έχεις γερό στομάχι.

Σίγουρα όλοι μας γνωρίζουμε πως φρικτά εγκλήματα συμβαίνουν συνεχώς. Απλά κάποιοι προτιμούν να απομακρύνονται από αυτά και να μην τα μελετάνε ενδελεχώς.

Εδώ θα μάθεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που λατρεύουν οτιδήποτε, σειρές, ταινίες, βιβλία, βασίζεται σε πραγματικά εγκλήματα. Και μάλιστα είναι πάντα οι πρώτοι που ανακαλύπτουν τον δολοφόνο και ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Δίδυμοι: Τους συναρπάζει η ισορροπία μεταξύ «καλού» και «κακού»

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χαρακτηρίζουν τα πάντα ως «μαύρο» ή «άσπρο», ένας Δίδυμος νιώθει ότι το να βλέπεις ένα έγκλημα με τόσο απλούς όρους είναι ανόητο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο ζώδιο που να κατανοεί τους ανθρώπους καλύτερα από έναν Δίδυμο. Μπορεί πολύ εύκολα να μπει στο μυαλό όλων όσων εμπλέκονται σε ένα έγκλημα. Τα παρατηρεί όλα από μια πολύ ευαίσθητη και διαισθητική οπτική γωνία. Θέλει πάντα να αποδεικνύει στους άλλους ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Παρθένος: Είναι οι πιο ταλαντούχοι ερευνητές και αγαπάνε τα μυστήρια

Επειδή είναι τόσο διάσημοι για το λογικό τους μυαλό και το ταλέντο στην ανάλυση, οι Παρθένοι κάνουν ακόμα και τον πιο ταλαντούχο ντετέκτιβ να νιώθει ανασφάλεια. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το οπτικό του πεδίο. Δεν υπάρχει κάτι που να του έχει ξεφύγει, και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Μπορεί να κάνει τόσο εύστοχες ερευνητικές ερωτήσεις που κανείς άλλος δεν θα σκεφτόταν να κάνει. Συνδέει στοιχεία, γεγονότα και περιστάσεις τόσο άψογα όσο κάποιος συνθέτει ένα εξαιρετικά δύσκολο παζλ. Εάν είσαι ποτέ το θύμα ενός εγκλήματος και ο ανακριτής είναι Παρθένος, να είσαι σίγουρη πως είσαι σε καλά χέρια!

Ζυγός: Είναι τόσο ικανοποιητικό για αυτόν όταν αποδίδεται δικαιοσύνη

Κάποια από τα ιδανικά επαγγέλματα για έναν Ζυγό είναι δικηγόρος και δικαστής. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο ικανοποιημένο με την απόδοση δικαιοσύνης όσο ένας Ζυγός. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής το σωστό άτομο. Ακόμα και εάν αυτό το άτομο είναι η μητέρα του. Μπορεί να παγώσει κάθε του συναίσθημα με σκοπό να τιμωρηθεί ο δράστης ενός εγκλήματος. Η διερεύνηση πραγματικών εγκλημάτων δίνει σε αυτό το ζώδιο την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του στη διπλωματία με έναν τρόπο που τον γεμίζει αδρεναλίνη.

Σκορπιός: Δεν υπάρχει τίποτα που να τον τρομάζει

Ο Σκορπιός λατρεύει όσα σχετίζονται με το μυστήριο, τον θάνατο, τα ταμπού και όλα όσα προτιμά η κοινωνία να παραμένουν κρυμμένα. Φυσικά, αυτό το ζώδιο αγαπά το αληθινό έγκλημα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο σκοτεινό που να τον φοβίζει. Τίποτα δεν είναι αρκετά τρομακτικό για να τον απομακρύνει. Δεν έχει σημασία πόσο απόκοσμο μπορεί να φαίνεται ένα έγκλημα. Ένας Σκορπιός σπάνια συγκλονίζεται από το πόσο βάναυση ή άβολη είναι μια κατάσταση. Τα περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο αφήνουν αυτό το ζώδιο παντελώς αδιάφορο. Όχι όμως και τα αληθινά εγκλήματα.

featured photo: @RLTheis