Η τελευταία συλλογή του ισπανικού brand με τίτλο Into The Light είναι μια ερωτική επιστολή προς τις κορυφαίες χρωματικές τάσεις της που αφορούν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Κάνε εικόνα ρευστές σιλουέτες, πολυτελή χρώματα και μεταξωτά υλικά – όλα εκείνα που θα φέρουν στο μυαλό σου το καλοκαίρι και τον ζεστό ήλιο πιο κοντά.

Τη συλλογή φωτογράφησε ο Steven Meisel και είναι διαθέσιμη ήδη στο zara.com. Το κοινό σημείο αναφοράς για όλα τα κομμάτια είναι η ζωντανή παλέτα χρωμάτων. Θα ανακαλύψεις ρουμπινί χρωματισμούς, αμέθυστο μωβ και χρυσοκίτρινες αποχρώσεις σε όλη τη συλλογή. Επίσης θα βρεις και κοσμήματα που δεν έχεις ξαναδεί σε συλλογές της Zara.

Όσον αφορά τις σιλουέτες των ενδυμάτων, η συλλογή επενδύει όπως φαίνεται στα ”ρευστά” υφάσματα και σχέδια με φαρδιά και άνετα παντελόνια (βλέπε το Tied Jumpsuit), maxi φορέματα και ογκώδη μανίκια.

Η συλλογή της Zara έχει επενδύσει επίσης σε τάσεις όπως το flossing midriff (που κορδόνια δένουν στο κάτω μέρος του top όπως το Top Linen Blend Crop Top) και τα cutouts – αυτό θα είναι το νέο σου αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα. Οι τιμές για τα κομμάτια ξεκινούν από 25 ευρώ και φτάνουν έως τα 300.