Το dating μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκο και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι σκέφτεται κάποιος, εκτός και αν τον ρωτήσεις.

Ευτυχώς, υπάρχει η αστρολογία, η οποία μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό κάποιου, αρκεί να γνωρίζεις το ζώδιό του. Αν η καρδούλα σου χτυπάει για  κάποιον που σου κάνει σκωτζέζικο ντους, είναι ντροπαλός ή φαίνεται να έχει μια αμοιβαία έλξη αλλά διστάζει να κάνει οτιδήποτε γι’ αυτό, μπορείς να έχεις να κάνεις με ένα από τα τέσσερα ζώδια, που θα σας πάρει σχεδόν για πάντα μέχρι να παραδεχτούν ότι τους αρέσεις.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί ένα ζώδιο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά θέματα. Η Γη είναι σταθερή όσο μπορεί, πράγμα που σημαίνει ότι τα ζώδια της Γης είναι πιο πραγματιστές όταν πρόκειται για θέματα αγάπης.

Για να είμαστε δίκαιοι, όλα τα ζώδια έχουν τους λόγους τους για να χρειάζονται χρόνο μέχρι για να ομολογήσουν τα συναισθήματά τους. Αλλά, τα ζώδια της γης τείνουν να είναι λίγο πιο ντροπαλά. Προτιμούν να κινούνται αργά και να προστατεύουν την καρδιά τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν βλέπουν την ανάγκη να βιαστούν. Είναι καλύτερο να μην τους πιέζεις. Αν το κάνεις, θα κλειδώσουν και θα αρνηθούν να μετακινηθούν. Τα καλά νέα είναι ότι, αν έχεις την υπομονή να τον περιμένεις, θα μείνει για μια ζωή. Δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό, αλλά είναι υπομονετικός και πιστός, κι αυτό μετράει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να αφιερώνουν χρόνο όταν πρόκειται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους επειδή είναι προσεκτικοί με την καρδιά τους. Είναι επίσης γνωστοί για την τελειομανία και δεν θέλουν να κάνουν το λάθος να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους σε κάποιον που είτε δεν αισθάνεται το ίδιο είτε δεν είναι εκείνος που πραγματικά τους ταιριάζει. Μερικοί από τους πιο ρομαντικούς ανθρώπους εκεί έξω είναι Παρθένοι. Απλά, όσον αφορά την αγάπη, τελειοποιούν τα πράγματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, που είναι ο πλανήτης των κανόνων, των ευθυνών και των περιορισμών. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να είναι πολύ επιφυλακτικοί, τυπικοί και συχνά  «δύσκαμπτοι» όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Όπως και ο Παρθένος, ένας μεγάλος παράγοντας στον δισταγμό τους να ομολογήσουν τα συναισθήματά τους προέρχεται από το να θέλουν να βεβαιωθούν ότι κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόλις καταλάβουν ότι είστε αξιόπιστοι, θα ανοιχτούν.

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός είναι πιστός και περιμένει την ίδια αφοσίωση από τον σύντροφό του. Είναι επίσης γνωστό ότι θα ανοίξουν μία σχετική συζήτηση μόνο εάν αισθάνονται ότι μπορούν να το κάνουν με ασφάλεια. Είναι μυστηριώδεις και είναι δύσκολο να διαβάσεις τι έχουν στο μυαλό τους. Μόλις αποδείξεις ότι είσαι με το μέρος του όμως, είναι δικός σου για μία ζωή.