Είχες ποτέ μια αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά; Ή ότι δεν θα πάει καλά; Ίσως ναι. Εάν το ένστικτό σου σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη, τότε μάλλον η δύναμη της διαίσθησής σου είναι πολύ δυνατή. Δεν εννοούμε πως έχεις την έκτη αίσθηση, αλλά σίγουρα μπορείς να βασιστείς στο ένστικτό σου σε αποφάσεις που αφορούν την εργασία σου ή ακόμα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο και το ζώδιό σου γιατί εάν ανήκεις σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχεις πολύ ισχυρό ένστικτο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι το πιο φροντιστικό ζώδιο. Ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω του αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάει. Έτσι αντιλαμβάνεται αμέσως οποιαδήποτε αλλαγή. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι απλά ο τρόπος που του είπες ”καλημέρα”, χωρίς να τον κοιτάξεις. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι αυτή η αλλαγή, καλύτερα να πιστεύεις από την αρχή ότι ο διαισθητικός Καρκίνος την έχει ήδη καταλάβει. Ακόμα και εάν δεν έχεις πει ούτε κουβέντα. Έχεις μια κακή μέρα; Αποφεύγεις ένα τηλεφώνημα; Ό,τι και εάν σου συμβαίνει, ο Καρκίνος της ζωής σου το ξέρει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι τρομερά ενσυναισθητικά  άτομα. Καταλαβαίνουν τις αλλαγές στην ενέργεια ενός χώρου ή μεταξύ ατόμων σε δευτερόλεπτα. Είναι πάντα συντονισμένοι με το περιβάλλον τους και έχουν τις ”κεραίες” τους ανοιχτές. Πολλές φορές θα σου αναφέρουν πως κάτι που έγινε το είχαν ήδη ονειρευτεί. Ακόμα και εάν δεν το έχουν ονειρευτεί έχουν τόσο μεγάλη φαντασία που το είχαν σκεφτεί ήδη σαν σενάριο. Είναι πλεονέκτημα να έχεις έναν Ιχθύ στη ζωή σου αφού θα σε γλιτώσει πολλές φορές από άβολες και δύσκολες καταστάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν και ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη δική του μυστηριώδη ζωή, είναι πάντα ο πρώτος που φέρνει στο φως τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά των άλλων. Η διαίσθηση του Σκορπιού αφορά περισσότερο τις δονήσεις που κρύβονται κάτω από τα προβλήματα, οπότε πολλές φορές μπορεί να αισθανθεί ότι κάτι κακό θα συμβεί πριν ακόμη αυτό βγει στην επιφάνεια. Σκέψου πολύ καλά πριν πεις ένα ψέμα σε έναν Σκορπιό γιατί πιθανότατα θα το καταλάβει πριν καν το πεις. Σχεδόν διαβάζει τις σκέψεις των άλλων, ακόμα και εάν κρύβει καλά αυτό του το χάρισμα.

featured photo: @coleito