Πόσες πιθανότητες έχει ο τύπος με τον οποίο χθες κάνατε σεξ να σου κάνει ghosting; Αρκετές, αν ανήκει σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν είναι κακό παιδί ο περιπετειώδης Τοξότης. Απλά τον εξιτάρει τόσο η ιδέα του να δοκιμάζει νέα πράγματα και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους, που συχνά ξεχνάει να ενημερώσει τον προηγούμενο πριν προχωρήσει στον επόμενο. Ανεξάρτητος και αυτάρκης, ο Τοξότης ακούει το ένστικτό του περισσότερο από κάθε τι άλλο και δεν είναι καλός στο να εκφράζει τις προθέσεις του για το μέλλον. Αυτό το παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς παρασύρεται από το “τώρα” και τη στιγμή, και δεν ενημερώνει πάντα το άτομο που ενδιαφέρεται για εκείνον πως ψάχνει κάτι casual και καθόλου μόνιμο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θέλει ιδιωτικότητα. Η καρδιά του είναι κλειδωμένη και χαμένη στον βυθό του ωκεανού, προστατευμένη από καρχαρίες. Υπερβολικό; Όχι, ισχύει. Ο Σκορπιός είναι τόνο έντονος και παθιασμένος σαν εραστής. Το θέμα είναι πως χρειάζεται χρόνο ώστε να διεργαστεί τα συναισθήματά του. Το κάνει μόνος και σιωπηλός. Μετά το σεξ, μπορεί να χρειαστεί μέρες, ίσως και βδομάδες για να βάλει τις σκέψεις του σε μια τάξη και να αποφασίσει πώς θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Ίσως να μη θέλει και να προχωρήσει καν. Ενώ η επικοινωνία πάντα είναι το κλειδί, αλλά ο Σκορπιός δεν είναι ο καλύτερος στο να εκφράζει στο χθεσινό σεξ του πως δε θέλει κάτι σοβαρό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είναι σχεδόν ειρωνικό πως το απόλυτο ζώδιο της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι, είναι πιθανό να κάνουν ghosting μετά το σεξ. Προσαρμοστικό και ανοιχτόμυαλο, αυτό το ζώδιο είναι πολύ καλό στο να βλέπει καθαρά όλες τις πλευρές μιας κατάστασης. Η προσαρμοστικότητά του είναι καλό πράγμα, αλλά πολλές πιθανότητες και επιλογές, το κάνουν αρκετά αναποφάσιστο. Μετά από το sex, ίσως να λέει μισόλογα και να αυτοαναιρείται για λίγο καιρό σε ό,τι έχει να κάνει με το αν ψάχνει μια σχέση ή όχι. Το πιο πιθανό είναι απλά να σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα του άλλου.

Διάβασε επίσης:

6 ζώδια που κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό σε μια σχέση

featured image: Marie Claire