Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα έξι ζώδια που κρύβουν τον αληθινό εαυτό τους σε μια σχέση. Έτσι, για να ξέρεις τι να περιμένεις και τη να μην πιστεύεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένας πραγματικά καλός φίλος, αλλά ως σύντροφος μπορεί να σε παραπλανήσει. Μπορεί να πιστεύεις πως ξέρεις τι έχει στο μυαλό του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις και ούτε πρόκειται. Ο Παρθένος θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να σε κρατήσει. Χρειάζεται τα λεφτά σου, τη στήριξή σου, και την έγκρισή σου.

Δε θα σου δείξει ποιος είναι, θα σε κάνει να ζεις με το μυστήριο. Αυτοπροστατεύεται; Ναι. Ο Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση ασφαλή, κάνοντας σε νομίζεις πως είναι ο καλύτερος.

Καρκίνος

Αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, ήδη έχεις ακούσει πολλά ψέματα. Αυτό το ζώδιο σπάνια μοιράζεται όσα πραγματικά σκέφτεται. Παίζει τον σύντροφό του, τον παγιδεύει και μετά τον κριτικάρει. Αν δεν ικανοποιήσεις έναν Καρκίνο, θα σε πετάξει έξω από τη ζωή του. Επίσης να θυμάσαι πως δε συγχωρεί, έχει λίγη υπομονή και δίνει μόνο μέχρι το σημείο που θέλει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά την ιδιωτικότητα και δε θεωρεί απαραίτητο το να μοιράζεται πράγματα σε μια σχέση, ούτε το να δείχνει εμπιστοσύνη. Για αυτό και δε δείχνει και τον πραγματικό εαυτό του. Αν ένας Υδροχόος σου δείξει ποιος πραγματικά είναι, θα δεις και πόσο λίγη ανοχή έχει σχεδόν στα πάντα. Ο πραγματικός του εαυτός είναι κάποιος που λογικά θα θες να αποφύγεις. Όταν λοιπόν ένας Υδροχόος θέλει έναν φίλο ή έναν εραστή στη ζωή του, κρύβει τον αληθινό του εαυτό και δίνει στους άλλους αυτό που θέλουν.

Ζυγός

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά έναν Ζυγό. Είναι μοναχικοί, άπιαστοι και λένε αρκετά ψέματα. Όσα πιστεύεις για έναν Ζυγό είναι όσα σε έχει κάνει να πιστεύεις. Ποτέ δε δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, γιατί αν το κάνει θα φύγεις τρέχοντας σε σοκ. Ένας Ζυγός σου δείχνει όσα πιστεύει πως θες να δεις, ώστε να συνεχίσεις να τον συμπαθείς. Αν ξαφνικά δεις την αλήθεια και φύγεις, δε θα μπορεί να το διαχειριστεί. Ούτε τα παράπονα ή τα σχόλια σου δε θα μπορεί να διαχειριστεί. Θα συνεχίσει να προσποιείται για χρόνια.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δε θέλει να τον πλησιάσεις πολύ, αλλά θέλει αγάπη και μια σχέση. Θα τον λατρέψεις σε κάθε του κίνηση γιατί δείχνει καλός. Η αλήθεια είναι πως όντως είναι καλός, αν εξαιρέσεις πως μέσα του κρύβεται ένα νευρωτικό χάος.

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος για αυτόν τον κόσμο. Για αυτό κρύβει την πραγματική του πλευρά, γιατί αν μάθει κανείς τι μπορεί να τον πληγώσει, θα το χρησιμοποιήσει επίτηδες. Ο Ιχθύς δεν είναι κακός, αλλά σίγουρα δεν είναι αληθινός.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο το να δείξουν ποιο είναι. Αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, τότε δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς με τι είδους άτομο έχεις σχέση. Έχει τόσα να κρύψει, και το κάνει καλά. Μπορεί να γίνει ψυχρός και μυστηριώδης. Αναζητά την αγάπη και την προσοχή, χωρίς να είναι διατεθειμένος να την ανταποδώσει. Από καρδιάς τουλάχιστον.

Διάβασε ακόμα:

Ποιοι λόγοι οδηγούν το κάθε ζώδιο στην απιστία

Πηγή: Your Tango

featured image: PopSugar