Σκορπιοί. Αυτά τα άτομα που μαζί τους δεν κάνεις και χώρια τους δεν μπορείς. Μπορεί να έχουν πολλά αρνητικά αλλά η αλήθεια είναι πως εκπέμπουν μια αξεπέραστη δύναμη. Ακόμα όμως και εάν όλοι γοητεύονται από αυτούς, δεν μπορούν όλοι να τους χειριστούν. Κάποιες φορές η  παρουσία του Σκορπιού γίνεται τόσο έντονη που μπορεί να τρομάξει ακόμη και τους πιο γενναίους ανθρώπους. Και υπάρχουν τρία ζώδια που όσο και εάν προσπαθούν, δεν τα καταφέρνουν να έχουν μια αρμονική και σταθερή σχέση με τον Σκορπιό. Περπατάνε συνέχεια σε τεντωμένο σκοινί.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια λοιπόν;

Δίδυμοι: Ένα κυνηγητό που δεν τελειώνει ποτέ

Ο Σκορπιός με τον Δίδυμο είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, με χίλιους τρόπους. Ο Σκορπιός επιθυμεί μια τόσο βαθιά σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους που θέλει να αισθάνεται ότι ο υπόλοιπος κόσμος εξαφανίζεται όταν είναι μαζί. Ο Δίδυμος, από την άλλη, έχει μια προσωπικότητα που έχει τις ρίζες της στην κοινωνικοποίηση και την αλληλοεπίδραση με άλλους. Η κτητική φύση όμως του Σκορπιού κάνει τον Δίδυμο να αισθάνεται πίεση, ενώ η κοινωνική ζωή του Δίδυμου μπορεί να κάνει τον Σκορπιό να αισθάνεται ανασφαλής.

Παρά το πόσο ασυμβίβαστη μπορεί να φαίνεται όμως η σχέσης τους, η σύνδεσή τους είναι μοναδική. Για αυτό και εάν υπάρχει ένα ζώδιο που καταλαβαίνει τη σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού, είναι ο Δίδυμος.

Λέων: Ένα παιχνίδι δύναμης

Όταν ένας Σκορπιός και ένας Λέων βρίσκονται στον ίδιο χώρο, η ένταση είναι αισθητή. Αυτά τα δύο ζώδια εκρήγνυνται συνεχώς όταν βρίσκονται μαζί και ο συμβιβασμός δεν είναι ποτέ μια επιλογή για αυτούς. Ο καθένας τους θέλει να δείχνει τη δύναμή του.

Ωστόσο, όταν μπορούν να βρουν έναν σημείο επαφής και έναν τρόπο να παραμερίσουν τις διαφορές τους, αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δίδυμο. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Ζυγός: Ερωτευμένος με την ”ιδέα” ενός Σκορπιού

Στην αρχή, ο Ζυγός και ο Σκορπιός μπορεί να αισθάνονται ότι αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά. Ο Ζυγός εκπέμπει ρομαντισμό και ο Σκορπιός δεν μπορεί παρά να πέσει στα δίχτυα της λάμψης και της ομορφιάς του. Μετά από λίγο όμως ο Ζυγός δεν αντέχει το ”σκοτάδι” του Ζυγού και χάνει την αρχική ιδέα που είχε για αυτόν. Και φυσικά, ο Σκορπιός τον θεωρεί ρηχό. Κάπου εκεί μπαίνει ένα τέλος σε αυτήν την σχέση.

Στο τέλος της ημέρας όμως, η εύρεση της αληθινής αγάπης είναι το μόνο πράγμα που θέλουν αυτά τα δύο ζώδια. Και ευτυχώς, εάν και οι δυο τους βρουν έναν τρόπο να εκτιμήσουν τα ελαττώματα του άλλου, μπορεί να προκύψει στο τέλος μια απίστευτη σύνδεση.

featured photo: @angelitasphotosnyc