Η Αναστασία Γκούσκου είναι επιτυχημένη Hair Expert και Instagrammer. Λατρεύει τη μόδα και τις extreme εξορμήσεις και η φράση που την εκφράζει είναι “νους υγιής εν σώματι υγιεί”

Self Care Daily Routine: Αναστασία Γκούσκου, Hair Expert & Instagrammer

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Κάθε πρωί δεν θα παραλείψω να καθαρίσω καλά το πρόσωπο μου. Φροντίζω πάντα την επιδερμίδα μου με πιστοποιημένα προϊόντα.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη;

Οπωσδήποτε τα αντηλιακά, εκτίθεμαι στον ήλιο όλο τον χρόνο λόγω χειμερινής κολύμβησης άρα πάντα χρειάζομαι έξτρα προστασία και ενυδάτωση. Γυμνάζομαι καθημερινά και ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, με αναζωογονεί απίστευτα να κοιτάζομαι και να με θαυμάζω! Δεν είναι ωραιοπάθεια αλλά ευεξία. Με αγαπώ, έτσι μπορώ να αγαπώ και τους γύρω μου.

Self Care Daily Routine: Αναστασία Γκούσκου, Hair Expert & Instagrammer

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Θα ήμουν οπουδήποτε με καλή παρέα και κλειστό κινητό. Δεν παίζει ρόλο το μέρος αλλά οι στιγμές. Με χαλαρώνει πολύ η θάλασσα και το βουνό!

Εχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Ο ορισμός του ασυνήθιστου διαφέρει για τον καθένα, δεν θεωρώ πως κάνω κάτι έξω από τα νερά μου. Απλά κοιτάζω να νιώθω όμορφα με τις επιλογές μου.

Self Care Daily Routine: Αναστασία Γκούσκου, Hair Expert & Instagrammer

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Δεν έχω στερηθεί τίποτα, είμαι πίστη σε ότι έχει να κάνει με την υγεία και ευεξία μου. Κλισέ το θα ήθελα αλλά δεν προλαβαίνω ή λόγω covid δεν μπορώ. Όταν πραγματικά θες, βρίσκεις λύση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Self Care Daily Routine: Σουζάνα Κότσωβα, makeup artist