Ζεστή σαλάτα, η οποία λειτουργεί τέλεια σαν βραδινο-κυρίως πιάτο ή σαν συνοδευτικό, με κους κους, κολοκυθάκια στη γκριλιέρα και μυρωδικά.

Η συνταγή είναι της αγαπημένης μας @marys_gramm.

Συνταγή για 2 μερίδες:

5 baby κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες με ελαιόλαδο και αλάτι ψημένα στη γκριλιέρα

1 φλιτζάνι του τσαγιού κους κους (βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, εγώ πρόσθεσα και 1 κύβο λαχανικών )

Ξύσμα λεμονιού

Δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένο

3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφού κάνετε την προετοιμασία με όλα τα υλικά τα ενώνεται ανακατεύοντας καλά. Η σαλάτα τρώγεται ζέστη και κρύα.