Η Χριστιάνα Μπόχαλη είναι αυτή που στο συρτάρι του γραφείου έχει πλαστικά πιρούνια και κουταλάκια για να δοκιμάζει από το φαγητό των συναδέλφων της. Είναι αυτή που ακούει σακουλάκι, αλουμινόχαρτο και ρωτάει ποιος και τι τρώει για να αυτό-κεραστεί!

Για να καταλάβεις δες @_bochalito_

17555463_10154607781248031_1172823264_n

Είναι ο σωστός άνθρωπος για να μοιραστεί μαζί μας hot spots φαγητού.

Take away coffee: όταν βρίσκομαι στο Χαλάνδρι θα πάρω το διπλό cappuccino μου από το Solo Gelato, υπέροχος καφές, καταπληκτικά παγωτά και επι τη ευκαιρία φοβερά πασχαλινά κουλουράκια, τώρα που έρχεται Πάσχα. Όταν είμαι στο κέντρο θα πάρω καφέ στο χέρι από το Kaya, η μυρωδιά και η επίγευση που αφήνει με σκλαβώνει. Για μένα ο καφές, έστω και στο χέρι, είναι ιεροτελεστία!

Καλαμάκι: Το Χειροποίητο της Ανάληψης, στην πλατεία στα Βριλήσσια. Το καλύτερο καλαμάκι χοιρινό, αλλά και κοτόπουλο, στην Αθήνα, στην Αττική, στην Ελλάδα και μη σου πω στον γαλαξία όλο!

Burger: Well, Colibri for the win, με δυνατό δεύτερο παίχτη Juicy Grill. Αλλά επιλέγω Colibri, γιατί το τρως και συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου μετά, δεν πέφτεις σε χειμερία νάρκη!

Pizza: Coupepe και Odori, κονταροχτυπιούνται στο βάθρο!  Δεν είναι θέμα λεπτής ζύμης, πλέον, θεωρώ το έχουμε ξεπεράσει αυτό, αλλά θέμα ψησίματος και υλικών!

Street food: Big Mouth, τι έπος! Είναι λόγος να χαίρομαι να κατεβαίνω κέντρο Σάββατο μεσημέρι αυτά τα σαντουιτς. Αλλά και το Feyrouz το ξεχωρίζω γιατί μου αρέσουν τα λαχματζουν του πολύ!

Γλυκό/ζαχαροπλαστείο: Όλα όσα υπάρχουν στην Κυβέλη μου αρέσουν πολύ, με το γλυκό ορόσημο, cheesecake να το ξεχωρίζω! Επίσης, ένα ζαχαροπλαστείο που με έχει κερδίσει είναι το Φύσις εξαιτίας της ποιότητάς του. Όμως μην γελιόμαστε, το γλυκό της ψυχής μου είναι η ΙΟΝ Αμυγδάλου, φάρμακο για όλα!

Κάποιον που αγαπώ θα τον πήγαινα στο Feedελ… και θα τα λέγαμε όλα πάνω από ένα πιάτο τορτελίνια κόκορα ❤

Brunch: Εδώ τώρα τι να πω…ότι δε βγαίνω Σαββατόβραδο για να πάω για brunch τις Κυριακές; Ναι το κάνω! Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα brunchαδικα της Αθήνας, και το βραβείο το δίνω στο Mama Roux! Έτσι απλά γιατί το αξίζει!

Tο αγαπημένο μου φαγητό είναι οι τηγανιτές πατάτες… τις πιο τέλειες πατάτες τις έφτιαχνε η γιαγιά μου στην Κέρκυρα. Χοντροκομμένες χωριάτικες πατάτες, τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, με χοντρό αλάτι. Μάλλον ήταν τόσο νόστιμες γιατί μας τις έφτιαχνε με αγάπη κάθε φορά!