Το σενάριο έχει ως εξής: Εσύ, το ιδανικό αγόρι, ένας μεγάλος δρόμος γεμάτος ψηλά δέντρα και δυο ρετρό ποδήλατα με καλάθια. Εσείς ερωτευμένοι ζείτε το One Day. Γύρω σας άνοιξη, πεταλούδες και λουλούδια. Μέχρι που ανοίγεις τα μάτια σου, είσαι στη στάση του λεωφορείου και το μόνο που έχεις κοινό με το όνειρο που μόλις είδες είναι η άνοιξη.

Άρα, τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο απ’ όλα; Το ποδήλατο και ενδεχομένως και το αγόρι.

.. Και ναι, αγόρι ίσως να μην μπορούμε να σου βρούμε, μπορούμε να σου κάνουμε δώρο όμως το ποδήλατο.

Ξεκίνα διαβάζοντας τα οφέλη του ποδήλατου στη ζωή σου και μπορεί στην επόμενή σου βόλτα με αυτό, να συναντήσεις και το αγόρι των ονείρων σου.

#Εύκολος τρόπος εκγύμνασης.

Εφόσον μάθεις να κάνεις ποδήλατο, από εκεί και πέρα είναι όλα εύκολα. Έχεις την δυνατότητα να πάρεις το ποδήλατό σου και να αρχίσεις τις βόλτες οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Φυσικά κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι θα κόστιζε μια εγγραφή σου σε ένα γυμναστήριο.

#Ενδυναμώνει και τονώνει

Οι περισσότεροι νομίζουν πως με το ποδήλατο γυμνάζεις μόνο τα πόδια. Λάθος! Είναι η καλύτερη γυμναστική, αφού ενδυναμώνει όλο σου το σώμα, καθώς κάθε μέρος αυτού εμπλέκεται τη στιγμή που κάνεις ποδήλατο.

#Χτίζει η αντοχή

Το ποδήλατο είναι ένας συνδυασμός αερόβιας γυμναστικής αλλά και αντοχής. Επειδή οι περισσότεροι απολαμβάνουν τις βόλτες με αυτό, συνήθως δεν καταλαβαίνουν το πόση απόσταση έχουν διανύσει. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά αυξάνεται η απόσταση.

#Βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάνοντας ποδήλατο η καρδιά χτυπά με έναν σταθερό ρυθμό. Έρευνες έχουν δείξει ότι η καθημερινή άσκηση με ποδήλατο βελτιώνει κατά 3-7% την καρδιαγγειακή ικανότητα.

#Καίει θερμίδες.

Αν θες να ξεφορτωθείς τα περιττά κιλά, το ποδήλατο είναι ό,τι πρέπει για σένα. Σκέψου απλά ότι η σταθερή ποδηλασία καίει περίπου 300 θερμίδες ανά ώρα. Με απλά μαθηματικά, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάνοντας 30 λεπτά την ημέρα ποδήλατο, χάνεται 5 κιλά τον χρόνο.

#Μειώνει το στρες

Έρευνες έχουν δείξει πως το ποδήλατο βοηθάει στην καταπολέμηση του στρες. Αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της άσκησης απελευθερώνεται η σεροτοτίνη και η ντοπαμίνη, αρμόδιες για τη διάθεσή μας.

Και αν δεν έχεις ακόμα πάει να αγοράσεις ποδήλατο, το Savoir Ville είναι εδώ για σένα. Σου έχουμε βρει τον κατάλληλο διαγωνισμό για να πάρεις μέρος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παίξεις στο «Tree of beauty» της ιταλικής μάρκας φυτικών καλλυντικών, L’Erbolario, η οποία σε καλεί να κάνεις τη δική σου εικονική δενδροφύτευση μέσω ενός interactive microsite, ώστε να μπεις στην κλήρωση για 3 ποδήλατα και πολλά προϊόντα L’Erbolario.

Για να δούμε, εσύ θα ζήσεις το σενάριο των ονείρων σου ή θα σε δω στη στάση;

Για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, μπες από τον υπολογιστή σου εδώ: www.treeofbeauty.gr/el