6 ζώδια που φέρνουν μαζί τους το απόλυτο χάος

6 ζώδια που φέρνουν μαζί τους το απόλυτο χάος

Χαμός: η δεύτερη φύση τους

Χάος. Παρανοήσεις, εκνευρισμός, ψέματα, κακή συνεννόηση, εκνευρισμός. Ένα άτομο που αγαπάει το χάος δημιουργεί τρόμο, χωρίς να το νοιάζουν οι συνέπειες. Απλά για να δει τι θα γίνει. Υπάρχουν ζώδια που είναι σκέτο χάος, το αγαπούν και ζουν για αυτό. Κάποια συνειδητά και κάποια ασυνείδητα. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Δες ποια είναι τα ζώδια που φέρνουν μαζί τους χάος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός όχι μόνο αγαπάει το χάος, αλλά θέλει και να ξέρεις πως το αγαπάει. Η αγάπη για το χάος αλλά και η έφοδός του στη ζωή των ανθρώπων γύρω του, είναι δεδομένη για έναν Σκορπιό. Ναι, είναι έξυπνος και αγαπάει έντονα και αληθινά, αλλά είναι από τα πιο χειριστικά πλάσματα στον πλανήτη και αυτό το καταφέρνει με ψέμματα, αποπλανήσεις και υποσχέσεις. Και... ακόμα περισσότερα ψέμματα.

Σε ποιον τομέα προκαλεί μεγαλύτερο χάος; Στον έρωτα. Και δεν τον νοιάζει. Δεν τον νοιάζει αν εσύ περιμένεις από εκείνον τον μεγάλο έρωτα και τελικά καταλήξεις με μια πληγωμένη καρδιά.

Λέων

Ο παρορμητικός Λέων κάνει ό,τι θέλει, όταν το θέλει, χωρίς να τον νοιάζουν οι συνέπειες. Αυτό είναι χάος στην πράξη. Ο Λέων είναι πεισματάρης και εγωμανής, και όλα πρέπει να γίνονται όπως τα θέλει. ΟΚ, αυτό μπορεί να συμβαίνει σε ένα φαντασιακό επίπεδο, μα στην πραγματική ζωή δε μπορείς να τα έχεις όλα όπως ακριβώς τα φαντάζεσαι.

Δυστυχώς, ο Λέων δεν καταλαβαίνει με λογικές εξηγήσεις και πιέζει ανθρώπους και καταστάσεις μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Γεγονός που δημιουργεί χάος. Και το χάος προκαλεί μπέρδεμα, πληγώνει συναισθήματα και ζωντανεύει ανασφάλειες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κάνουν πράγματα έτσι, ακόμα και για να δουν "τι θα γίνει". Ξεκινούν σχέσεις σε δευτερόλεπτα, απλά επειδή παίρνουν κακές αποφάσεις, αλλά αυτές οι αποφάσεις δημιουργούν χάος. Δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς κάνουν. Αυτή την έλλειψη συνείδησης την αποκαλούν "ζω τη στιγμή". Η αλήθεια όμως είναι πως οι πράξεις τους είναι το απόλυτο χάος όλη την ώρα. Το χάος είναι ο τρόπος των Διδύμων να διαχειρίζονται την πραγματικότητα.

9 τρόποι να περιποιηθείς τον εαυτό σου όταν είσαι μια πολυάσχολη μαμά

purewow.com

Παρθένος

Ο Παρθένος μισεί το χάος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να το δημιουργεί σε καθημερινή βάση. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πως ο Παρθένος πιστεύει πάντα πως έχει δίκιο, όπως και να έχει.

Προσβάλλεται τόσο γρήγορα από οποιονδήποτε διαφωνήσει μαζί του και για να αποδείξει πως εκείνος έχει δίκιο, θα πει μια σειρά από ψέματα για κάνει τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί του. Όταν τα ψέματα αυτά αποκαλύπτονται, έρχεται το χάος. Δε μπορείς να εμπιστευτείς έναν Παρθένο. Η ανάγκη του να είναι σωστός, ξεπερνά τη θέληση του να είναι ειλικρινής και αυτό είναι ένα σενάριο φτιαγμένο από αγνό χάος.

Ταύρος

Το χάος για έναν Ταύρο είναι απλά μια ακόμα μέρα. Στον Ταύρο αρέσουν τα πάρτι, η καλή μουσική, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το φαγητό και κάποια... παράνομα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο το ότι του αρέσει το χάος. Αντιπροσωπεύει την έλλειψη ελέγχου, τις ανεξέλεγκτες συνθήκες και τα απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Είναι η ιδέα ότι δεν μπορεί να ελέγξει όσα έρχονται και σε αυτόν τον control-freak κόσμο, είναι πολύ φρέσκο για εκείνον το απλά να μην ξέρει τι να περιμένει. Δώσε του χάος. Ο Ταύρος θα είναι εκεί και θα το αναπνέει σαν να είναι οξυγόνο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που βαριέται τόσο εύκολα, που απευθύνεται στο χάος για την αδρεναλίνη. Απλά συμμετέχει σε αυτό για τη χαρά του να βλέπει κάτι να καταρρέει. Ο Υδροχόος φαντάζεται καταστροφές: Βλέπει αεροπλάνα να εκρήγνυνται στον αέρα, τρένα να εκτροχιάζονται και λατρεύει να τον φανταστικό ήχο ανθρώπων να ουρλιάζουν. Το χάος τον βοηθάει να μη βαριέται.

Ο Υδροχόος είναι ο τύπος που ουρλιάζει "φωτιά" σε ένα γεμάτο θέατρο για να δει τι θα γίνει.

Πηγή: Your Tango
featured image: Elite Daily

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.