Και αφού προσπάθησε φέτος να πάρει μουσικά ηνία το Ejekt Festival, την ίδια στιγμή επέστρεψε δυναμικά το Rockwave Festival, προσθέτοντας και την δική του πινελιά στα μουσικά δρώμενα του καυτού καλοκαιριού που μας περιμένει.

Woodkid_Electronic_Beats-700x393

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ,  10 έως 13 Ιούλιου και φυσικά   στο Terra Vibe.

Την διαφορά φυσικά την έκανε το όνομα έκπληξη όχι μέσω ανακοίνωσης αλλά μέσω του ίδιου του καλλιτέχνη που δημοσίευσε το tour του στην Αθήνα. Το όνομα αυτού Yoann Lemoine,ή αλλιώς  Woodkid

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για αυτό το καλλιτεχνικό φαινόμενο, πολυτάλαντος, μόλις 31, Γάλλος, βραβευμένος ως σκηνοθέτης video clip, γραφίστας, κινηματογραφιστής, συνθέτης και φυσικά εξαίσιος μουσικός.

Τον λατρέψαμε το Μάρτιο του 2011 με το “Iron και συνεχίζει να μας καθηλώνει με το δικό του κινηματογραφικό και  ποιητικό τρόπο με το τελευταίο του αγαπημένο μας single I love you.Το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο του album “The Golden Age”, μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2013, και αποτελείται από προηγούμενα ΕP και νέα τραγούδια.

Και μόνο λοιπόν με αυτό το όνομα νομίζω ήδη μας έχει ιντριγκάρει  το Rockwave Festival και μας έχει βάλει στην αναμονή για το τελικό line-up του.

Rania Sk