Όταν οι φαν του Game of Thrones ακούμε “white walking”, υποθέτουμε ότι πρόκειται για κάποιον undead στρατό που έρχεται για τον Jon Snow στον παγωμένο βορρά.

Στην πραγματικότητα, το white walking είναι ένα ακόμα dating trend (κάπου δίπλα στα scrooging, cushioning και το αγαπημένο ghosting). Είναι αρκετά εκνευριστικό και ακόμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι συμβαίνει εκεί έξω.

Μια έρευνα του dating app Plenty of Fish έδειξε ότι όντως συμβαίνει εκεί έξω.

Ξέρεις τι είναι η cuffing season;

Θα σου πούμε εμείς. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν αυτόν τον ένα και μοναδικό. Για να έχουν κάποιον να μένουν μαζί στο σπίτι τον χειμώνα. Ξέρεις, κάποιον να κάνουν hygge μαζί. E, το white walking είναι το μικρό, κακό ξαδερφάκι της cuffing season.

Το Plenty of Fish περιγράφει αυτό το νέο dating trend ως “ψάξιμο ενός νέου date για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.” Με άλλα λόγια, κάποιους ανθρώπους τους προβληματίζει πολύ το να είναι ανεβασμένο το κασέ τους τον Φεβρουάριο -γύρω στις 14. Έτσι προσπαθούν να βρουν κάποιον να τους κρατήσει “ζεστούς”.

Με μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 650 users του app αποδείχτηκε πως πως λιγότεροι από τους μισούς singles δέχτηκαν ανώνυμες κάρτες ή δώρα στις 14 Φεβρουαρίου. Ένας στους 5 millennials παραδέχτηκε ότι δέχτηκε κάτι παρόμοιο από τους γονείς του. Πάνω από το ένα τρίτο δήλωσε πως δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον Άγιο Βαλεντίνο και οτιδήποτε αφορά εκείνη τη μέρα. Μάλιστα, ζήτησαν από τους συντρόφους τους να σκιπάρουν εντελώς εκείνη τη μέρα.

Δε μιλάμε και για την πιο ρομαντική φάση, αν σκεφτείς ότι 28% των συμμετεχόντων αποκάλυψαν πως θα προτιμούσαν να προσποιηθούν πως η μέρα αυτή δεν υπάρχει καν. Και το 37% των single πιστεύει πως είναι η χειρότερη μέρα του χρόνου για να αρραβωνιαστείς, αφού θα ήταν κάτι εντελώς προβλέψιμο.


featured image: Elite Daily